Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Revolution

Piwko1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może co się dzieje z serwerem Revolution.? Wczoraj Autor prezentacji poprosił i zamknięcie tematu. Serwer miał dzisiaj wystartować w godzinach popołudniowych. Zamknięty temat jest pewnie dla tego że i tak nie wystartował by dzisiaj i nie chcieli od razu stracić graczy i uniknąć zbędnego spamu co wy na to czekam na wasze opinie. Wiem że serwer nie ma nawet 1 dnia a co dopiero 30 ale chce się dowiedzieć.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

I co teraz będzie z tym serwem wie ktoś grałem na Almantia i mi się wydaje że to też są te pliki ale nie przypadł mi ten serwer.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Nowicjusz
Opublikowano

Dodatkowo psują dobrą opinie serwerowi Almantia.pl który jest oryginałem, a evo ukradl pliki.

Admini z Revo pisza w temacie almantii ze jest navi, a na serwerze napewno go nie ma, gwarantuje to Wam.

Opublikowano

Kto wam powiedział, że Burn ukradł pliki graysta?

Na forum graysta było wyraźnie napisane, że pliki zostaną za darmo udostępnione.

Ja osobiście wolę server Burn'a niż Lourt'a który jak na razie nie postawił ani jednego serwera na dłuższą metę.

Opublikowano

Dodatkowo psują dobrą opinie serwerowi Almantia.pl który jest oryginałem, a evo ukradl pliki.

Admini z Revo pisza w temacie almantii ze jest navi, a na serwerze napewno go nie ma, gwarantuje to Wam.

Masz jakieś dowody że to pisze administracja Revolution,jeżeli nie to nie pisz takich głupot.

Bo oczerniać to każdy może,więc trochę przystopuj z takimi tekstami. Pa <3

Opublikowano

WYRAŻNIE BYŁO NAPISANE ŻE GRAYS UDOSTĘPNIA SWOJE PLIKI SERWEROWE W ŚWIAT! JAKA KRADZIEŻ!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...