Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ocena Poziomu gry

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D ostatnio zauważyłem że dużo powstaje tematów co do ocenienie poziomu gry :) więc też z tego skorzystam , powiedzcie mi jak oceniacie moją grę , prosze nie zwracać uwagi na postać NationalGun33rPL , chodzi mi o postać TeQej i Prol3oszcz :) jak możecie oceniajcie w skali 1-10 / 10 :)

http://www.battlefieldheroes.com/pl/player/2806645421

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Na takich poziomach nie ma co oceniać, gdyż na 11lvl gramy z ludźmi bez rąk.

Niskie ELO, K/D średnie, dobra celność. W 14 godzin 11 poziom, słabo.

Opublikowano

googlus prosze też spojrzec na gunnera Proboszcza;d i tak jak napisałem prosze oceniac w skali 1-10/10

Opublikowano

Trochę nie ma czego oceniać przy takich poziomach każdy może mieć jakieś lepsze statystyki. Jakby był z 20+ to już bardziej.

Opublikowano

googlus prosze też spojrzec na gunnera Proboszcza;d i tak jak napisałem prosze oceniac w skali 1-10/10

Spojrzałem, sytuacja ma się tak samo. Ogólnie konto 6/10

Opublikowano

co do 20+ to miałem soldka 21lv KD 1.900 , ale sprzedałem koledze MateuszGrox jak pamiętam nick :)

Opublikowano

nie na elo dobre a co do 11 lvl w 14 godzin proboszcz jak widać jest sniperem czyli tochę mniej punktów mu leci =.= jeżeli chodzi o ocene to 8/10

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...