Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowana Postać

Jimmy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze 23hx Jinno nick Jimmy. Zbugowała mi się postać w m2 koło dozorcy próbowałem cały czas w nocy wchodzić no i nic a inną postacią jak poszedłem zobaczyć czy kolo dozorcy są ludzie nikogo nie było więc jak było pusto powinna się postać odbugować ale niestety nie udało się ledwo się załaduje no i od razu wywala ciężko coś zrobić. Poradził by ktoś coś na to wie jakim sposobem można odbugować ? Proszę o pomoc...

Opublikowano

znow podlaczam sie do pytania

ja wyszedlem jakos z m1 , ledwo co wbilem skille na p i mi sie znowu zbugowala , tym razem w Red Lesie na spocie z Wierzbami... nawet probowalem na 2 kompie lurowac wierzby zeby poszly dalej... to samo

czy moizna jakos to zglosic do GMa zeby przeniosl postac w inne miejsce ?

@

przed chwileczka udalo mi sie zalogowac ( ufff)

Jimmy sprobuj przy logowaniu naciskac w , s ,a ,d , a takze spacje - mi to pomoglo

Opublikowano

znow podlaczam sie do pytania

ja wyszedlem jakos z m1 , ledwo co wbilem skille na p i mi sie znowu zbugowala , tym razem w Red Lesie na spocie z Wierzbami... nawet probowalem na 2 kompie lurowac wierzby zeby poszly dalej... to samo

czy moizna jakos to zglosic do GMa zeby przeniosl postac w inne miejsce ?

@

przed chwileczka udalo mi sie zalogowac ( ufff)

Jimmy sprobuj przy logowaniu naciskac w , s ,a ,d , a takze spacje - mi to pomoglo

To jest nie możliwe żeby ten sposób działał. W ogóle to co to za serwer, gdzie się tak buguje postać :/ Ja bym tam nigdy nie grał...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Gdybym ci pokazal moje eq i powiedzial ile musialem sie nameczyc zeby tyle tam osciagnac to gralbys ... serw pewnie padl lub cos robia no ale pewnie padl bo co mozna robic ponad 2 dni ?

• Dodaj nową pozycję...