Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z lokacjami powyżej 105 lvl-a kamermod (DiamondMT2

Pingol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na diamondmt2 i chciałbym poexpić sobie na wyżej wymienionych lokacjach, jednak jak się przenoszę do lodowej krainy (115) to nie widzę w ogólę mobów, a w przeklętej pustyni w ogólę wywala z metina. Chciałbym odrazu również podkreślić, że zależy mi bardzo na dostaniu się do Se Pong. Czytałem, o tym tematy (temat1, temat2, temat3)na tym forum, ale nic nie mogę z nich zrozumieć. Dlatego proszę kogoś bardzo uprzejmie o wyłożenie mi tego w sposób łopatylogiczny (o ile w ogólę jest to możliwe).

Dodam, że skopiowałem już cały folder pack z clienta do kamera i dzięki temu działa mi lokacja wuu-le, jednak tylko ona :/

Opublikowano

Jak grasz na kamermodzie to musisz dodać nowe lokacje oraz mobby, żeby coś widzieć.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Własnie kolego nie wiem, jak mam to dodać, dlatego napisałem, żeby ktoś mi to wytłumaczył w sposób ŁOPATOLOGICZNY czyli krok po kroku jak dla laika, którym jestem w tej sprawie....

Opublikowano

Weź pliki z mapami z clienta server Prywatnego i wrzuć je do Kamer Moda.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zastosowałem do tych instrukcji, moge się teleportować do tych lokacji, moby również są, ale jak zaczynam to nic hp im nie zabiera i stoją tak jak stały, nie wiem co jest nie tak :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...