Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Miss Fortune

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Słuchajcie, chciałbym was spytać o Miss Fortune. 4800PZ - warto?

Grałem sobie jeden meczyk i ktoś miał tą Miss Fortune.

Na początku 0 fragów, 4 zgony, a na końcu 29 fragów (to nie były ks'y) i te 4 zgony z początku (i ok. 15 asyst). Zabójcza piękność. :D

Właściciel tamtej Miss Fortuny miał trochę doświadczenia, to widać, ale jak wiadomo - doświadczenie da się zdobyć.

Myślicie, że warto kupić? W dodatku ten champ ma bardzo fajne skórki, a nawet basic (domyślna) jest czadowa.

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ja polecam . Sam grałem to miałem staty na początku : 10/2 , ale poźniej gry wróg miał dobry build to 17/11 . Ale miss jest bardzo dobra , ma fajne ulti . Dobry build i jedziesz

Opublikowano

Fragi nie sa wazne ... warta tej ceny, zalezy jaka pozycja jest twoja, moja to wlasnie adc I ostatnio nabylem mf, as w skillu, slow, dobry pasyw, zaaaajebiste ulti, samo jak I w tf niszczy

Opublikowano

W tej chwili sam ult mf bije na 18 1.000fizycznego dmg + ~560 przy 200 ad i ma potężny dmg.

Jak gram supportem(Zyra) to właśnie najbardziej lubię grac z Mf'kami, bo są mobilne i szybko mogą zrobić safe poke (autoattack +Q i slow).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...