Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800 IP, fun z gry

Kyrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam: 4800 IP
Zależy mi na: Na dość dużym dmg, funu z gry.
Preferuję: Caitlyn, MF, Ezreal, Yorick, Kennen. Ale jestem otwarty na inne propozycje. To będzie moja pierwsza postać za tę cenę. :)

Arcymistrz
Opublikowano

Caitlyn

- snear z W oraz ujawnia postać na kilka sekund

- odpychanie i od razu spowalnianie, jednak może być użyte "na powietrzu"

- największy zasięg ataku w grze

- super obrażenia, late game champ

- ultimate bardzo dobry z małym cd i dużymi obrażeniami, ale bardzo łatwe do countrowania.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym poczekał i bym uzbierał 6300ip na Ezreala , gdyż jest 2 razy lepszy od tych championów dostępnych do kwoty 4800, ale jeżeli już tak muszisz to na twoim miejscu wybrał bym olafa, jest on mocny i na prawdę potrafi pokazać klasę , jeżeli nie olaf to jaxa, jax ma wiele zalet duży damage sporą ilość hp na początku gry, ewentualnie ap katarine ci poradzę gdyż ta postać to op, no chyba masz już z czego wybierać pozdro.

Opublikowano

@Up

Dawno w lola nie grałeś ezreal 4800 :)

Ja polecam Mordekaisera jest jedną z nielicznych postaci którą można zrobić pente 1vs5 dzięki swojej tarczy( sam ostatnio zrobiłem ale z teamem ) , dobra ale to nie ważne

Jego passyw jest genialny,zmiatamy każdego ad carry na kombo W>R>E>Q

Jedyne minusy to

-Brak Survi

-Skile na Życie

Opublikowano

? Mordekaiser ? Toć to useless shit, zero mobilności zero CC zero escape mechanismu, zmarnuje flasha i jest free killem, osobiście bałbym się wtedy spod turreta wychodzić.

Opublikowano

@Up
Nie masz racji. Nie hańbi się postaci, którą się nie potrafi grać. Escape nie ma, fakt, ale od 3 lvl-a ma Hard Harrass i przeciwnik jest strasznie odfarmiany. Na tym polega granie na start Mordekaiserem. 2 wardy i jesteś bezpieczny oraz możesz pushować, a na 6 masz Free Fraga, jeżeli przeciwnik jest Melee, ponieważ robi siekę. Mordekaiser jest postacią gdzie można robić swoje Combo i każde dobrze działa, lecz moje określone, które polecam to E, W, Q, R + ignite, lecz nie zawsze konieczny. W Team Fightach robi masakryczny DMG, a jeżeli przeciwny Team zaczyna Cie Focusować składasz Zhonye oraz GA i Twój Team w tym czasie Twój Team może Ich spokojnie obijać, a Ty potem kończysz sprawę.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

@up2, ja z takim nastawieniem nie wbił bym 10wygranych normali

Morderkaiser jest bardzo dobry, kontruje wiele postaci w dodatku ma bardzo duży dmg, wystarczy, że zbuduje revolwer to już jest trudny do ubicia.

@top

Jeśli chcesz kogoś do zabawy to polecam Ci Shaco :

• Niewidka
  • Pacynki (fear i dmg)
  • Slow/miss
  • Klon bardzo fajny do trollowania jak i do ubijania/trapów
  • Pasywka bardzo przydatna
  • Aktualnie ma trochę znerfiony skok z Q (czasami to boli)
  • Świetnie można uciekać nim jak i doganiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...