Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Rejestracja na Koreańskim WarRock'u

Tronx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz tam mieszkac :) chyba ze ktos z korei ci zrobi konto w co baardzo watpie. kiedys do zrobienia konta wystarczyło miec taki specialny kod, teraz jeszcze oprocz tego kodu musisz cos aktywowac telefonem. Tak wiec lipa.

Apropo. Ile byłoby warte takie konto na koreanie?

snikersproject1.png
Opublikowano

Od kiedy jest potwierdzenie smsem?

Offtop? Nic nie wnosi do tematu? Ciekawe... Potwierdzenia smsem nie było nigdy, o ile masz dobry KSSN. Dzięki Modku za 5%, które według mnie mi się nie należały, bo wniosłem do tematu "nutę niepewności".

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Ten Specjalny kod to KSSN . To chyba cos podobnego jak nasz pesel . Byl poradnik na forum jak zrobic konto na koreancu . Ale chyba teraz trzeba potwierdzac cos sms wiem mozesz w snach grac . Albo kolege miec w korei xD

BUM

Opublikowano

db ja nic nie pisze bo znowu % dostane :(

ok. jak nie wiesz to nie pisz.

Ten Specjalny kod to KSSN . To chyba cos podobnego jak nasz pesel . Byl poradnik na forum jak zrobic konto na koreancu . Ale chyba teraz trzeba potwierdzac cos sms wiem mozesz w snach grac . Albo kolege miec w korei xD

Nie trzeba potwierdzać smsem, ale mam problem z "przejściem" do następnej karty przy rejestracji.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...