Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] K.O.S Secret Operation

Rectual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9jg7yh.jpg

Witam

Na wstępie kilka słów o grze dla tych co o niej nie słyszeli jest to gra typu FPS coś w stylu CS 1,6 [:)] . Od siebie dodam że gra strasznie uzależnia.

2wptoav.jpg

POLAND™

Klan jest nowy wygraliśmy dopiero jedną walke klanową jest to kropla w morzu aby klan był chociaż w rankingu ale zawsze juz coś jest trzeba patrzeć optymistycznie [;)]

lecz nie wiem dlaczego nie wyświetla sie że w ogóle odbyła sie jaka kolwiek walka klanowa ale w dusze z tym bedą kolejne.

Klan bedzie sie rozwijał tak szybko jak będzie to możliwe i jak dużą ilość graczy zdobędziemy : ) bo wiadomo każdy dorzuci swoje kilka groszy do zwycięstwa ; )

no nie wiem co by tu jeszcze dodać przyjmujemy każdego nawet osoby które będą grały w tą gre pierwszy raz na tyle ile będziemy mogli to pomożemy : ) Serdecznie zapraszam do zarania w tą gre [:)] i dołączenie do Naszego klanu.

SS okna naszego klanu (na razie jest słaby lecz będzie potężny "warszawy od razu nie zbudowali") :

148wuv.jpg

2vjorxc.jpg

- Rectual (Ja założyciel)

- Czikitaa (Manager)

Dziękuje za przeczytanie krótkiej prezentacji klanu zapraszam do gry w naszym klanie [:)]

w razie jakich kolwiek pytań piszcie na PW tu lub w kosie lub pod tematem [:)]

Informacje związane z grą :

strona gry : http://kos.playrohan.com

Download : również na stronie można wybrać download z kilku hostingów [:)]

Ciekawostka aby zdobyć Rp's (waluta w grze za realne pieniądze) JEST SPONSOR PAY i ankieta SSL za którą jest 100 pkt wiec milo sie gra : ) ZAPRASZAM

😅

Opublikowano

Tutaj nie znajdziesz członków klanu. Najlepiej szukaj na serwisach do tego przeznaczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...