Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intro by MisiekPRL Wersja finalna

Sloga14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyka w prawym głośniku jest o kilkanaście procent głośniejsza niż ta w lewym, a to odpycha. W jednym momencie intro jest rozciągnięte, a napisy są zbyt kontrastowe w porównaniu do reszty - ja bym jakoś inaczej je 'wtopił' w tło i dodał ewentualnie efekty dodatkowe w filmiku.

PS. Nie rozumiem motywu oka w intrze - okej, ja mam taki avatar ze łzą i nikt tego nie ogarnia, no ale w intrze Metina?

Opublikowano

W sumie to twoje intro nie robi szczególnego szału, lecz wykonanie nie jest najgorsze. Zobacz sobie intra Ravi ;p

Jednakże myślę, że jak lubisz coś takiego robić, to nie przestawaj tylko dąż do celu i ucz się. Możesz w przyszłości robić intra do filmów, czy też seriali ;D Na tą chwilę mało ludzi którzy dobrze coś takiego potrafią zrobić.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

W sumie to twoje intro nie robi szczególnego szału, lecz wykonanie nie jest najgorsze. Zobacz sobie intra Ravi ;p

Jednakże myślę, że jak lubisz coś takiego robić, to nie przestawaj tylko dąż do celu i ucz się. Możesz w przyszłości robić intra do filmów, czy też seriali ;D Na tą chwilę mało ludzi którzy dobrze coś takiego potrafią zrobić.

Postaram się edytować to co napisałem :) dzięki

Muzyka w prawym głośniku jest o kilkanaście procent głośniejsza niż ta w lewym, a to odpycha. W jednym momencie intro jest rozciągnięte, a napisy są zbyt kontrastowe w porównaniu do reszty - ja bym jakoś inaczej je 'wtopił' w tło i dodał ewentualnie efekty dodatkowe w filmiku.

PS. Nie rozumiem motywu oka w intrze - okej, ja mam taki avatar ze łzą i nikt tego nie ogarnia, no ale w intrze Metina?

To moje drugie intro :D ale dzięki będę starał robić lepsze i coraz lepsze :)

logo1vmw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...