Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś fajne gry które pójdą mi na :

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
AMD Phenom 8450 Triple-Core processor

Karta Graficzna : Ati Radeon hd 4550

3 Gb ramu

Windows 7.

Dziękuje za odpowiedzi ^ w ^

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

WolfTeam

Mario

CombatArms

WarRock

Fable zapomniane opowieśći

Człowieku Skyrim mi chodzi na najmniejszych a ty mi o tym gadasz ; _ ;

Opublikowano

Człowieku Skyrim mi chodzi na najmniejszych a ty mi o tym gadasz ; _ ;

A czego się spodziewałeś? Gry które podał, ci pójdą i też są niezłe.

Nie sprecyzowałeś jakich gier oczekujesz, są strzelanki, sportowe, rpg itd. itd., w jakim przedziale fiskalnym wyszły (np. od 2010roku w górę tylko).

Podaj trochę info.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

A czego się spodziewałeś? Gry które podał, ci pójdą i też są niezłe.

Nie sprecyzowałeś jakich gier oczekujesz, są strzelanki, sportowe, rpg itd. itd., w jakim przedziale fiskalnym wyszły (np. od 2010roku w górę tylko).

Podaj trochę info.

Najchętniej pograłbym w Rpg Lub Fps.

Fps z grafiką podobną do Combat Arms tyle że singleplayer.

Rpg coś jak Gothic Wiedźmin : )

Opcjonalnie mogą być gry Takie jak Mafia, SLeeping Dogs czy GTA : )

Opublikowano

Risen, CoD - wszystkie do MW2 powinny chodzić, Darksiders, ale tylko 1 część, Far Cry.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Risen, CoD - wszystkie do MW2 powinny chodzić, Darksiders, ale tylko 1 część, Far Cry.

Darksiders mi się tnie, a niemoge ustawić nic w opcjach ; / miałem ustawione 1440 x 900. miałem od 15 do 25 Fps.

Opublikowano

Darksiders mi się tnie, a niemoge ustawić nic w opcjach ; / miałem ustawione 1440 x 900. miałem od 15 do 25 Fps.

No to sobie odpuść :> Może jecio TES III Morrowind i TES IV Oblivion (choć nie wiem czy ten pociągnie).

Opublikowano

No to sobie odpuść :> Może jecio TES III Morrowind i TES IV Oblivion (choć nie wiem czy ten pociągnie).

Na twoim kompie działa BF3.? Jeżeli tak to zbieram na kompa za 2k : D

Opublikowano

Na twoim kompie działa BF3.? Jeżeli tak to zbieram na kompa za 2k : D

Za 2k, to ty będziesz miał komputer na którym bf,a na high odpalisz.

@UP szybszy ;p

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Za 2k, to ty będziesz miał komputer na którym bf,a na high odpalisz.

@UP szybszy ;p

Ja za 2k widziałem kompa z 8gb ramu i kartą graficzną nvidia ileś tam : p (Albo jestem ślepy.)

Opublikowano

Ja za 2k widziałem kompa z 8gb ramu i kartą graficzną nvidia ileś tam : p (Albo jestem ślepy.)

To jakiś szit widziałeś. Możemy ci złożyć skrzynke. 2k max?

PS. Na moim kompie BF3 chodzi w 1440x900 na niskich w 45+ FPS (czasem minimalny spadek do 37).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...