Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]3150 Każda pozycja ;)

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Doradzicie mi jakaś postać do 3150 ?

Mam dylemat pomiędzy ramus / jax / taric / shen / janna / sona ...

Mogą być inne , preferuje postać na każdą linie, warunek do 3150 .

PS. postać na rankedy

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nidalee możesz brać w każdej pozycji <if u know what i mean>

Równie dobrze możesz iść na bota co na topa i mida, dodatkowo kosztuje 3100

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja bym wybrał Jaxa . Bardzo dobra postać , łatwa do ogarnięcia .

Sona to chyba najczęstszy Champion na rankedy . Mój kolega cały czas nią gra i wszystkie rankedy wygrane .

Więc ja proponuję wybrać jedną z tych dwóch postaci .

Opublikowano

Taric i Sona jedne z lepszych supportów. Jax bardzo dobry pick na topa, rammus dobry w dżungli i na topie ale imho Jax jest mimo wszystko lepszy.

Opublikowano

Z tych postaci, które wymieniłeś to jedynie Jax/Taric.

Tariciem jedynie supportujesz, a Jax to kompletnie inny champ.

Jax to solotoper/jungler, który robi się mega groźny w late. Fakt, ma świetne ganki oraz radzi sobie na topie z cc jako stunem, oraz solidnym escapie, lecz nie jest aż tak łatwy w ogarnięciu.

Imo, jax lepszy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Katarina na mida, jeżeli nie dostanie outfarma i nie będzie w tyle z lvl- robi dużo dmg zaś jeżeli ją nafeedują w czasie early, w mid robi ROZP... spustoszenie

Nidalee jest słaba na rankedy ponieważ przy żałosnym teamie nie myśl o carrowaniu( nie znaczy to, że nie nadaje się)

Jax potężny dmg, AoE stun

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jeżeli wchodzą w grę championy oprócz tych, które wymieniłeś, to polecam Lux.

Kupiłem ją PRZED tym filmikiem, w którym jakiś tam gościu tłumaczy, dlaczego preferuje Lux.

To właściwie był mój pierwszy champ, kolega mi polecił.

+ Tarcza, która nie raz uratuje nam tyłek.

+ Masz załadowane Q, E i Ult? Q (stun, czy jakoś tak), potem 1x basic, E i ult - praktycznie każda postać leży.

+ Ult się szybko odnawia, a jednocześnie jest niezwykle mocny.

+ Mnóstwo przyjemności z grania tą postacią.

- Jak od kogoś dostaniesz stuna, a dwoje lub więcej typa cię leje - raczej już po tobie. Jest stun - nie ma tarczy. :/

- Ciężko zabić kogokolwiek Lux bez ulta - według mnie bez tego skilla nie ma co się porywać na przeciwnika.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Za lux nie przepadam aczkolwiek dzięki :) Myślę że narazie wybiorę sone / tarica.

Ale coraz bardziej zaczynam wątpić w teamy, ciągle loosy -.-

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Dlatego bierz kogoś kto wykaruje grę jak Jax, Ryze, Lux jest bardzo zależna od tego stuna, wystarczy go unikać i staje się ona useless a gdy przeciwnk nafeedowany do tego stuna będzie miał w nosie. Bierz Jaxa, idź na topa, farm sobie spokojnie do 11 lvla i niszcz ich combem(Jax ma straszliwy burst jak na melee :D), nie wchodź z większością przeciwników w wymiany(jedynie jakiegoś teemo,pantheona itp papiery bij 6-11 lvl), Garena Elise unikaj do 16 lvla, i potem wygrywaj grę :D

Opublikowano

na rankedy

Jax w jungli dobrze sobie radzi.

Sonna op support

ramuss solo top też pro.

Moimz daniem te 3 postacie są dobre z wymienonych przez cb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...