Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt serwera bazowanego #EcSRO Files#

Go Away!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dobrych dni dewelopuję serwer bazowany na plikach EcSRO. Wiele rzeczy jest już zrobione takie jak launcher, loading screens, stakowane itemy oraz naprawione skille (70->90). Grać bezproblemu już można, tylko nie mam za bardzo pomysłów na kilka rzeczy typu ceny Item Mall, ceny petów, potów i tak dalej. Co do avatarów, próbuję je połączyć, bo jak wiadomo slot na avatara jest tylko jeden. Dlaczego EcSRO, a nie vSRO? Powiedzmy, że robię oldschoola na 90lvl. Mówią, że autoupdate nie działa na tych plikach, ale są w błędzie. Łatwo to naprawić, bo właśnie dzisiaj to zrobiłem.

Myślę, że najlepsze by były raty 15x, gold rate 5x a drop tak z 10x. Chciałbym usłyszeć Waszą opinię na temat rat. A i co do sprawy bota, wiadomo że on nie działa, chyba że będziemy używać tego starego. Jeżeli botting już miał być dozwolony, zrobiliśmy coś w stylu light. Co wy na to? A i jeszcze członek z teamu podpowiedział mi żeby sprzedawać itemki 9Degree tak jak na ecsro, jednak ja nie jestem przekonany aby to zrobić. Czekam na waszę propozycję opinie :)

Pozdrawiam Go Away!

Opublikowano

Aha... Skoro to polak robi to mam rozumiec ze to polak robi ta? Musicie czyms zablysnac.

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

z gory strata czasu, duzo ludzi nie bedzie gralo na plikach ecsro z powodow bugow, braku stalli itd. Co za brakiem stalli idzie problem z kupieniem wszelkich itemow, poniewaz wiadomo nie kazdy bedzie mial globale a w town nikt spamowac nie bedzie poniewaz beda pustki. Sprawa bota, tez jest to problem i przynosi straty w ludziach poniewaz jest duzo rycia z tym botem a mbot jest prosty. +cap 90 only chn, tego juz troche jest..na plikach jsro czy tez vsro i nie ciesza sie one duza popularnoscia.

Wiec juz Ci mowie, odpusc bo tracisz tylko czas. A no i wiadomo, polski server czyli kolejny -..

Opublikowano

@GoAway

Odpuść sobie. ECSro pliki już dawno wymarły, chyba że jesteś profesjonalnym devem, w co wątpię. Szkoda czasu i kasy.

@Exeti

Ty już zabłysnąłeś.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Nie lepiej wziąść się za developing jsro files ? ECsro files są jak przedmówcy powiedzieli zabugowane i nie ma sensu tego dalej "odbugowywać".Baza Danych jsro jest nieopublikowana (po małych przeróbkach działa baza vsro) więc lepiej weź się za jsro files jeżeli chcesz prawdziwego oldschool'a.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Widzę że troche nie polecają tych plików , ja osobiście chciałbym dać propozycję zrobienia serwera takiego jak kiedyś "Temple" ((zbierało się ruby ,saphite coś tam jeszcze które dropiły z elity 95(Fox) i 115(jakoś na z się nazywaly) ,po czym wymieniało się to rzeczy na roc set))

Chętnie zagrałbym na takim serwerze.

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/1726563-temple-silkroad.html

((przepraszm że z elitepvpers ale na mpc nie mogłem jakoś znaleść))

77678022723864382104.png

Opublikowano

Aha... Skoro to polak robi to mam rozumiec ze to polak robi ta? Musicie czyms zablysnac.

Ja bym na twoi miejscu w ogóle się nie wypowiadał.

A co do serwa daj sobie już lepiej spokój na starcie za dużo jest serwerów a polskie projekty wiadomo jak się maja.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Weź się za jsro files albo dogadaj się z innymi dev'ami i weź się za twSRO files :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Dlaczego nikt nie chce zrobic tak jak na starym ECSRO ? bez europy i 80lvl max ??

Ile jest tych górnianych serwerów 120-140lvl i co z tego bot na bocie, gra po 1000+ osob a ani jednej karawany, na Ecsro cały czas 24/7 były traderki a teraz nic ...

Pomocnik
Opublikowano

Dlaczego nikt nie chce zrobic tak jak na starym ECSRO ? bez europy i 80lvl max ??

Ile jest tych górnianych serwerów 120-140lvl i co z tego bot na bocie, gra po 1000+ osob a ani jednej karawany, na Ecsro cały czas 24/7 były traderki a teraz nic ...

Te czasy nie wrócą, a takiego servera nikt nie otwiera bo widocznie się nie opłaca.

2@UP

Polskie projekty mają się źle bo polscy gracze gorzej jak turki, jak są sami na serverze to go rozpie.dolą, polak woli być katem niż bratem.

Opublikowano

Ciekawe podejście.

Polskie servery również mają wypalić, ale trzeba mieć do tego zgrany team oraz nie robić serverów za wcześnie ;). Ale organizacja to podstawa. Tego brakuje z reguły i dlatego praktycznie każdy server zawodzi potem.

A czemu również mówię o zgranym teamie? Z prostego powodu, zacznijmy od zaufania :). Często się mówi o korupcjach itp. I to one są również w dużej mierze przyczynami klęsk polskich serverów.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...