Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam zamiar zmienic troche fryzure, planuje sobie zrobic coś takiego jak ten gosciu

- jak Xanius, i teraz pytanie, zeby włosy byly tak na bok trzeba jakos grzywke podciac? bo ja dlugos mam dobra ale nie moge / nie potrafie czegos takiego zrobic... Moze udac sie do fryzjera?

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zapuść sobie trochę włosy, i potem nie myj je przez 2 tygodnie.

Polecam,tak mi sam Xanius napisał.

Później będzie łupież, bo nie są w ogóle myte :D

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Po prostu zapuść włosy i normalnie będą wyglądały tak jak on ma. Chyba, że masz jakiś specjalny rodzaj, np. nadający się bardziej na irokeza. Nie myj ich codziennie, bo potem będą się przetłuszczały bardzo. Raz na 3 dni i już.

Opublikowano

moze najlepiej wgl sie nie myc? ;_; jak mi sie nie chca tak ukladac to sa jakies odzywki wzmacniajace czy chuj wie co zeby tak sie ukladaly? :D

65994253024037513199.png
Opublikowano

czucher, kup sobie sukienkę od razu. Fryzjer strzelil focha na Ciebie?

@Przyklej sobie łoniaki na głowę będziesz miał gęstsze.

Opublikowano

czucher, kup sobie sukienkę od razu. Fryzjer strzelil focha na Ciebie?

zalozylbym sukienke, ale mam nogi nieogolone i sie cykam troche ogolic, bo sie moge jeszcze zaciac i jebs, dupa by byla, a sie bardzo boje krwi :CC btw. spierdalaj

Ona ma zajebiście gęste włosy :) Mało kto ma aż tak gęste więc przykro mi :)

Nie da sie jakimis szamponami czy czyms "zrobic" zeby byly gestsze wlosy?;d

65994253024037513199.png
Opublikowano

Oczywiście :) Tylko, że taka kuracja potrwa kilka miesięcy :/ Gęstość włosów mamy zapisana w genach i nie za bardzo możemy w to ingerować, choć możesz spróbować płukanek z pokrzyw i skrzypu :) Ewentualnie żółtka jajek wsmarowywać we włosy i odczekac z nimi około 15 min. Potem umyc włosy szamponem z pokrzywy :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...