Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Enchantowanie Armora / Niezniszczalność.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki temu poradnikowi, dowiesz się jak stworzyć prawię "Niezniszczalną zbroję".

========================================================

Pierwszym krokiem, który musimy wykonać to zenchantowanie danej części armor'a.

zbrojkam.png

Kolejnym krokiem jest zdobycie enchantowanej książki "Unbreaking (Niezniszczalność)".

68617265.png

Kolejnym, już ostatnim krokiem jest złączenie armora i książki w kowadle (Anvil).

lastq.png

Ciesz się, niesamowicie dobrą zbroją.

Bon działa na wszystkie części zbrojki, polecam kombinację :

Protection IV + Thorns + Unbreaking.

Myślę że wielu osobą się to przyda które o tym nie wiedziały.

Pomogłem? Postaw Like!

csyt2-signa.png

Znawca
Opublikowano

Wow. dzieki

Napisz jeszcze tut Jak mieć pro miecz : Enchantujemy na sharpness 5, KONIEC

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Thorns może niszczą zbrojkę, ale w tym przypadku raczej mniej i to o wiele mniej. W szczególności gdy gra się na serwie 10x fast exp to ulepszenie jej nic nas nie kosztuje.

csyt2-signa.png

Opublikowano

@UP, jeżeli masz THORNS III to czasami potrafi uratować życie, a jeżeli masz unbreaking, prot 4, thorns III jesteś kox :D

csyt2-signa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki temu komentarzowi będziesz się kłócił że nic nie dają... Ją tak sądzę bo oglądałem noliffa...

Pozdro pucza

Opublikowano

fajny tut. Ale może napisz jeszcze coś na temat miecza. A takie pytanie..... nie ma może jakiegoś sposobu na enchantowanie? Bo ciężko trafić na to co się chce :P Ma ktoś jakieś sposoby?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie sposób działa sprawdzałem ;) kosze w pvp mam tą zbroje i dzięki unbreaking nie niszczy się aż tak bardzo a tak poza tym to jeśli masz w mieczu sharp 5 i fire aspect to jest opcja na goda ;) chyba że ci się eq popsuje ;D może kiedyś opisze

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...