Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Losowanie enemys tryb <Normal>

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegrałem w teamie gdzie mieliśmy 3 skórki w tym ktoś miał legendarną, ale mniejsza o to, mam na myśli jak odbywa się to losowanie, bo ja bez dywizji dzisiaj wylosowało mi 3 platynowych i 1 srebrnego, a u mnie było 2 srebrnych (przegraliśmy) normalnie jacyś PRO, nie mogłem nic robić adc le blanc i lux supp tower diveowali mnie nawet juz na 2 lvlu, przez co padałem brak lvl i farmy, moj supp staral sie jak mogl ale na nic jak go leblanc z lux zjezdzali na 3 hity. przegralismy po 25 minutach w killach 10:40 miałem (adc) 3:13.

Chciałbym sie dowiedziec jak to losuje przeciwnikow (mam tylko 250 winow i wylosowalo mi platynowych z 1300-1800 winow (normali). -.- szkoda gadac co to sie dzieje ...

ps. moim koledzy grali dzis ranka 3vs3 (sa w bronzie I i wylosowalo im diament I) jak to mozliwe ???

Zbieram Like ^^

Opublikowano

po 1 to skiny nic nie daja , a napewno nie skila w grze i dziwisz sie ze nie mogłeś ugrać nic Adc Le Blanc ? a Po 2 skąd wiesz ze losuje ci Diament jak nie widać opasek przeciwnika ? na rankedach

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ja na ranked'zie miałem w team'ie kolesia z brązu mimo tego, że jestem w silver, jak to wkońcu działa, bo myślałem, że tylko z mojej grupy może losować. Chyba, że grał duo z kolegą .

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Ja na ranked'zie miałem w team'ie kolesia z brązu mimo tego, że jestem w silver, jak to wkońcu działa, bo myślałem, że tylko z mojej grupy może losować. Chyba, że grał duo z kolegą .

W której dywizji srebra jesteś ? Może po prostu ty jesteś w najgorszej dywizji srebra a on w najwyższej brązu.

Opublikowano

Przegrałem w teamie gdzie mieliśmy 3 skórki w tym ktoś miał legendarną, ale mniejsza o to, mam na myśli jak odbywa się to losowanie, bo ja bez dywizji dzisiaj wylosowało mi 3 platynowych i 1 srebrnego, a u mnie było 2 srebrnych (przegraliśmy) normalnie jacyś PRO, nie mogłem nic robić adc le blanc i lux supp tower diveowali mnie nawet juz na 2 lvlu, przez co padałem brak lvl i farmy, moj supp staral sie jak mogl ale na nic jak go leblanc z lux zjezdzali na 3 hity. przegralismy po 25 minutach w killach 10:40 miałem (adc) 3:13.

Chciałbym sie dowiedziec jak to losuje przeciwnikow (mam tylko 250 winow i wylosowalo mi platynowych z 1300-1800 winow (normali). -.- szkoda gadac co to sie dzieje ...

ps. moim koledzy grali dzis ranka 3vs3 (sa w bronzie I i wylosowalo im diament I) jak to mozliwe ???

Proste jak sie jest w druzynie juz 5vs5 to Mniej wiecej LEWA DRUZYNA MA TYLE SAMO CO PRAWA DRUZYNA (WINÓW NA NORMALU)

Na normalach nie patrzy sie na LKS /dewizje i ligi tylko na wygrane normale ;]

A jeśli grasz na rankedach to tak samo poziomowo tzn cze mniej wiecej lewa strona rowna sie prawej

PS. Robię turniej zapisy dziś o 17:00 jak ktoś chce już dokładne info na temat tego zdarzenia pisać na PW

Serwer : EUNE wym. 30 lvl ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Pewnie mało ludzi grało, dlatego wylosowało Ci akurat takiego diamonda :D Zdarza się, mi kiedyś wylosowało rengara co cisnął przeciwną grupę, a my siedzieliśmy cicho i go lekko wspomagaliśmy :D

Losowanie enemys tryb normal... To tak jakby powiedzieć: Kotlet is bardzo hot

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

ja dzisiaj się poczułem lekko zdołowany bo zawsze jak gram only ja mam srebrną ramkę ewentualnie jeszcze ktoś z teamu. a dzisiaj JEB ja only srebro a moi sojusznicy 3platyny i jeden diament ;( myslałem że mnie tam rozje*bie. a akurat wtedy grałem amumu 1st time ;D ale ludzie dobrzy byli. nawet support miał rampampage xD w sumie koniec to był teamowe ok. 30:84 czy jakoś tak ;p

to powinno dobierac z danych dywizji czyli np. jak ja jestem srebro IV to mi powinny dac ze srebra a nie platyn lub goldów z enemy.. nie rozkminiam jak to działa

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ja dostałem na midzie ziomka 2.2k elo anką mnie tak zburstował że nic zrobić nie mogłem -.-

A grałem sobie zedem

Opublikowano

hehe nie rozumiecie. W tym chodzi o to, by nie bylo tak, ze pro gracz spada sobie na braz i gra ze statami 40/0

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...