Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk 1tb za 169zł, opłacało mi się ?:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie wiadomo czy dysk ma bad sectory czy nie bo był krótki skan a nie pełny ...

Co do monitora średni zakup ...

Opublikowano

Nie nie wiadomo czy dysk ma bad sectory czy nie bo był krótki skan a nie pełny ...

Co do monitora średni zakup ...

Czy dla was wszystko co się tanio wylicytuje (te 70zł) mniej to musi być zepsute? albo coś nie tak z nim?

Opublikowano

Dysk może być zepsuty bo ten gość zrobił szybki skan a nie pełny.

Monitor może być.

Nie musi być zepsuty to tylko przypuszczenie.

Minus.png
Opublikowano

Czy dla was wszystko co się tanio wylicytuje (te 70zł) mniej to musi być zepsute? albo coś nie tak z nim?

Bo już nie ma debili, którzy 100% sprawny sprzęt wystawiają po np. 3krotnie zaniżonej cenie.

Są tylko debile, którzy myślą, że są ludzie, którzy 100% sprawny sprzęt wystawiają po np. 3krotnie zaniżonej cenie i jeszcze przychodzą na fora robić ragebait.

@Down

Whatever, ceny dysków mnie nie intersują bo nie zużywam nawet 1/10 tego, co mam.

Trolling is a art.

Opublikowano

Bo już nie ma debili, którzy 100% sprawny sprzęt wystawiają po np. 3krotnie zaniżonej cenie.

Są tylko debile, którzy myślą, że są ludzie, którzy 100% sprawny sprzęt wystawiają po np. 3krotnie zaniżonej cenie i jeszcze przychodzą na fora robić ragebait.

"

Nie ma zadnych bad sektorów,100%

sprawny

pozdrawiam"
Taa, tylko że nówka 1tera kosztuje 220zł. To tylko 50zł mniej... Ludzie
Opublikowano

nie opłacało Ci się.
odkupię za 100 od Ciebie xD

wg. mnie dobry zakup

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...