Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bugi na sf 2010 by m c n c c . pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Stworzyłem ten temat bo są mi potrzebne informacje o bugach z plików m c n c c . pl proszę wymieniać prawdziwe bugi,błędy,poprawki itd a za każdą odpowiedź dostaje osoba lajka tylko to ma być prawdziwe co mówi jak nie prawdziwe to lajka nie ma ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Zbugowany event OX, czyli fixowanie indexów itp.

2. Scrashowane niektóre tabelki w bazie mysql, najchętniej to bym ją zamienił na jakąś inną.

3. Pobugowane postacie, czyli cała tabelka player_index i pochodne związane z nią idą na truncate, bo inaczej na koncie pojawi się postać z zerowym levelem.

4. Bug to może bugiem nie jest, ale musisz się zajać questami od handlarzy (akcje dot. otwierania sklepu, zawartości itd.)

Niestety nie mam tych plików pod ręką, ale te które mi się przypomną to wypiszę z miłą chęcią.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

1. Zbugowany event OX, czyli fixowanie indexów itp.

2. Scrashowane niektóre tabelki w bazie mysql, najchętniej to bym ją zamienił na jakąś inną.

3. Pobugowane postacie, czyli cała tabelka player_index i pochodne związane z nią idą na truncate, bo inaczej na koncie pojawi się postać z zerowym levelem.

Dopisuj jak będziesz wiedział jaki jest bug i gdzie a od jutra limity będziesz dostawał :)

Opublikowano

Rozumie, że prosisz o wypisywanie bugów, ale jak chcesz czystych odbugowanych plików to polecam wgrać na sf mcnc.c pliki od Terenza.

Będziesz miał mniej roboty, oraz czyste pliki serwerowe.

Jeśli chodzi o wypisywanie bugów, to nie działają też niektóre mapy (musisz ogarnąć indexy)

Opublikowano

Rozumie, że prosisz o wypisywanie bugów, ale jak chcesz czystych odbugowanych plików to polecam wgrać na sf mcnc.c pliki od Terenza.

Będziesz miał mniej roboty, oraz czyste pliki serwerowe.

Jeśli chodzi o wypisywanie bugów, to nie działają też niektóre mapy (musisz ogarnąć indexy)

Pliki Terenza to jedno wielkie gów** -.-

Jakie są bugi na plikach mc ncc ? Z tego co pamiętam sh start nie odpalał ch1 i game99 =p

@ down:

Nie miałem dojść do game, pewnie dlatego ;x

footer_logo.png

Opublikowano

Pliki Terenza to jedno wielkie gów** -.-

Jakie są bugi na plikach mc ncc ? Z tego co pamiętam sh start nie odpalał ch1 i game99 =p

Odpala odpala ;3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...