Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

MrDevil205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kurde jaśniej? Napisałem ci nazwy podzespołów ty tylko na morele.net dodaj sobie do koszyka

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Do czego by Ci miał służyć ten komputer ? jeżeli do filmów, czy takiego swobodnego przeglądania w necie to jest dobry

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Skoro dołoży Ci się 200zł, to zamiast G860 możesz śmiało brać i3 3220.

Zrobię Ci zaraz koszyk -.- :

http://www.morele.net/inventory/info/yYRbaC/

Jak nie będziesz mógł dołożyć 30zł, to wystarczy, cze kupisz dysk na allegro/wyciągniesz z laptopa (SATA).

Ew. zestaw oparty na AMD 955BE, ale w grę wchodzi tylko O/C (a jak widzę, że nie potrafisz włożyć do koszyka na morelach nazw podzespołów ani pogooglować i jeszcze brać się za gotowce, to lepszy będzie Intel XDD)

Wyszło taniej niż myślałem ;o

// Nie bierz tego, co podałeś, dałem Ci 3x lepsze części, zmontują Ci za darmo, wysyłka również gratis ;).

Opublikowano

Znaczy mi chodziło o jakomś zwyczajną taniom obudowe ah jeszcze procka na tego zmieniam http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-3570k-3-4ghz-6mb-lga1155-22nm-77w-box-bx80637i53570k-473467/ i dlaczego Preferujesz tą kartę którą podałeś a nie moją? I jeszcze czy obudowa ma pasować do czegoś i czy wszystkie części które podałeś i te moje będą pasować?

Opublikowano

Kurw po co zmieniasz tego CPU jak twoja mobo nie jest pod o/c?

Obudowa która podałeś, to piekarnik i podzespoły będą się grzać więc musisz zmienić na brutusa.

Ta GPU co podałem jest wydajniejsza.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...