Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto Kontruje Branda i odwrotnie?

CiachoPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brand kontruje postacie, które muszą podejść, a go kontrują jak zza minionów napieprza jak ryze, czy fizz, który dodguje stuna.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szczerze ? Brand nic nie kontruje tak na prawdę... On ma się wyfarmić na lane i zrobić dmg w teamfighcie. Natomiast jego kontrują nukerzy, którzy mają coś dzięki czemu nie zrobi im całego combo / nie zestunuje ich ;) np silence, stun, nawet shield.

Ewentualnie zasięg, na prawdę dobrą kontrą na branda (z własnego doświadczenia wiem nie raz w dupcie dostawałem) jest Lux - większy zasięg, dmg z combo też większy wyciągnie mimo 3 skilli atakujących.

Gold Member

nvm

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

talon swietnie zjada branda. gdzies kiedys wyczytalem ze to kontra. potem jakis ranked zagrałem to na 3lvl fb. potem juz co chwile padał. ile kroc innego branda mialem na lini takze nigdy mi jeśli talonem grałem nie był w stanie nic zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...