Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka Broń?

BFHmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

MAM pytanie która broń jest lepsza ZA 3000vp Strzelba Stewarda DLA ŻOŁNIERZA czy pistolet dla KOMANDOSA szybko strzelność-b.szybki i zasięg krótki a strzelba dla soldiera tak samo (na zawsze) lub za 1000 BF bomba Bila (granat)czy

coś tam dla komandosa. na zawsze do 1000 funds.

za dobrą odpowiedź sprzedaje LIKE. :D

post-851066-0-69852500-1360403565.jpg

Opublikowano

Nie, jednak nie. Przeczytałem to 4 razy i dalej nie rozumiem pytania. Masz problem z zapisaniem prostego pytania ???

1. Strzelba i pistolet dla komandosa czy Soldiera ?

2. Bomba billa dla komandosa ??? WTF ??

Nie kupisz dobrych broni za 1000f . Lepiej uzbierać więcej i dopiero potem zakładać tematy.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Kurde zią ogarnij myśli i napisz po polsku, a nie.

Na chu tyle kolorów i powiększanie liter?

Opublikowano

mu chyba chodzi o to , ze ma 3k funds i nie wie na jaką postać kupić bron , czy b.szybki pistol na mando , czy schota na soldiera:D

osobiście uwazam ze najlepszym wyborem byl by pistolet na daleki dla mando :D

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

0.o nic nie rozumiem

pistolet dla comado daleki zasieg + snajperka

SG na medyka srednio sie oplaca jak nie grasz dualami lepiej wyjdziesz na pistolecie na daleki zasieg

Opublikowano

Myślę, że temat do zamknięcia. Autor nie raczy nawet poprawić treści swojego postu.

/spam

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Pistolów na szybki dystans nie kupuj.... dla mnie są takie emm do dupy .... wróg musi się nie ruszać żeby władować mu z szybkostrzelnego ;p

No moim zdaniem najlepiej sobie kupić bombe billa ;p A za 3k vp już chyba lepiej bandaże czy toniki..... czy nawet 150 dziennie na 10 hp więcej xD nie wiem ja tak robie jak się uzbiera mi troszke kaski ^^

i gościu weź naucz się pisać bo nie da się zrozumieć co piszesz :D

YAY

Opublikowano

Pistolów na szybki dystans nie kupuj.... dla mnie są takie emm do dupy .... wróg musi się nie ruszać żeby władować mu z szybkostrzelnego ;p

No moim zdaniem najlepiej sobie kupić bombe billa ;p A za 3k vp już chyba lepiej bandaże czy toniki..... czy nawet 150 dziennie na 10 hp więcej xD nie wiem ja tak robie jak się uzbiera mi troszke kaski ^^

i gościu weź naucz się pisać bo nie da się zrozumieć co piszesz :D

@Avium Chodziło Ci raczej o krótki dystans.

Autorowi tematu chyba chodzi o to , że ma 3000 vp i 1000 fundsów , posiada 2 postacie : komandos i żołnierz. Nie wie na kogo wydać vp i fundsy. Za funds kup sobie na solda granat , zaś za valoral jeżeli nie masz to wytworną maszynę do pisania Tomka , a jeśli masz broń dla solda to kup jakieś widgety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...