Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego utorrent nie pobiera?

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zacząłem pobierać program na torrent zostawiłem na noc i nic sie nie pobrało skonfigurowałem to dobrze i zaczęło pobierać. Następnie było 30% pisało że 15 h się pobierać będzie włączam na noc i pisze że jest 0.5 kilobajtów na sekundę wrzuciłem DUŻO trackerów pisało że 100 kilobajtów zostawiłem na noc rano patrze i nic się nie pobrało co mam zrobić żeby to się zaczęło pobierać???

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

To zależy od seedów, może jest ich zbyt mało.

Też tak czasami mam, pobieram coś i leci 10 kb, a wezmę torrenta gdzie jest więcej seedów i leci 400kb

Opublikowano

Program darmowy jest nie pirat LOL

Program jest darmowy, ale pobieranie filmów/gier/programów przez niego to już jest piractwo. ;)

Jednakże, ponieważ nie wszystko pobierane z sieci jest nielegalne nie będę Ci nic zarzucać. :)

@topic: nie pobiera, ponieważ nie ma seedów. Jak coś ściągasz wybieraj pliki mające więcej seedów niż peerów (sprawdzone).

Jeżeli i tak wolno ściąga to problem leży po stronie 'wysyłających'.

Opublikowano

Albo inny problem.

Sprawa ma się tak fajnie, że seedów może być nawet i 100 ale każdy z nich bd posiadał wewnętrzne ip i już druga osoba z wewnętrznym ip od nich nic nie pobierze.

Opublikowano

Jak wziąłeś coś z 1 seedem lub na - to co się dziwisz?

Zawsze jak coś pobierasz to szukaj tam gdzie jest najwięcej seedów bo to one jakby poprawiają szybkość pobierania. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...