Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft z magiami Szukamy Adminow

Ghost35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem ghost35 i postanowilem napisac tu posta by zdobyc graczy na nowy serwer minecraft lecz nie mam calego zespolu potrzebuje dwie osoby do pomocy przy pluginach i 3 przy budowie serwera prosilbym o szczegulne informacje jak dlugo gracie w minecraft jakie budowle jak bardzo ogarniacie pluginy dzienki za pomoc czekam na zgloszenia pod tym tematem :)Oczywiscie za pomoc bendzie ADMIN

Opublikowano

Gram w minecrafta jakies 3 lata budowle uwielbiam budowac jakies zamki sredniowieczne lub domki z stylu nowoczesnego

i chetnie pomoge na serwerze w budowie :]

71436685879740346019.png

Opublikowano

Gram w minecrafta od dobrych 3 lat. Styl budowli mogę mieć dowolny.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Gram w MC od początku czyli od wersji przeglądarkowej (Chciałabym coś powiedzieć do tematów u góry to są FAKE minecraft istnieje dopiero 2 lata) Umiem budować budowle średniowieczne,Nowoczesne,Punkowe,Techniczne... I wiele innych. Średnio ogarniam redstone... Pluginy ogarniam WorldGuard WorldEdit VoxelSniper ... To jest dla mnie pesteczka...

Mam nadzieję ,że wybierzesz na Budowniczego mnie, gdyż podania powyżej to kłamstwa -.-.

Trish

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Gram w Minecraft około 1.5 r. Jestem dziewczyną i moim ulubionym zajęciem jest robić domki z grzybów w minecraft :D By wybrać dobrego budowniczego musisz zaryzykować ;> Mam nadzieję, że mnie wybierzesz ;> PS. Umiem robić fajne pułapki ;>

Qentylo123

Opublikowano

@2x up Nie rozumiem twojego zdania

"Mam nadzieję ,że wybierzesz na Budowniczego mnie, gdyż podania powyżej to kłamstwa -.-."

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Gram w Mc od wersji 1.6 , bukkit ogarniam w 98% ,większość komend znam. Budować potrafię dobrze, mogę się przystosować do każdego stylu oraz potrafię pracować w grupie. Mam skype oraz TS3 . Podanie oczywiście na budowniczego , nie jest jakies mega długie ale jeśli chcesz się przekonać czy się nadaje zatrudnij i sprawdź :)

Opublikowano

Mogę Ci sciagnać ekipe adminów z mojego serwa aktualnie zamknietego. Gramy od dawna. Jeden z nich swietnie buduje, drugi organizuje eventy, 3 zna sie na pluginach, 4 mechanizmy :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...