Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z netem?

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od jakiegos.czasu chyba miesiaca gdy gram po przedostatnim patchu normalnie mam po 120fps gram gram ze skypem i nagle mam spadek do 2fps na skypie mnie tragicznie przerywa a po chwili net mi sie odlacza dodam iz mam routera czyscilem kompa defragmentowalem nic nie pomoglo co myslicie o reinstallu da cos czy nie lub co z tym robic :/

to nie wina skypa tyle moge jeszcze dodac gdyz bez niego jest tak samo

Opublikowano

Możliwe że to winna internetu nie jestem pewien

Ja tam mam inne problemy z Lola BugAir mi się robi jak skoncze gre i musze czasami odpalac od nowa Lola

Coś dziwnego z tymi najnowszymi patchami

Tym bardziej że właśnie odpaliłem lola i kolejny patch się pobrał Możliwe że masz babilona to ci współczuje

PS. Robię turniej zapisy dziś o 17:00 jak ktoś chce już dokładne info na temat tego zdarzenia pisać na PW

Serwer : EUNE wym. 30 lvl ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

kurde bo z tym problemem wcale sie grac nie da a co myslisz o reinstallu,?

Raczej nie pomoże ale możesz spróbować

Ostatnie pytanko grasz jakieś inne gry mmo przez neta i też masz lagi ? jeśli w innych grach nie masz to tylko wtedy reinstalka może ci pomóc

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Wyłącz gg, skype itd. gdy grasz w lola. Mi to nieraz pomaga.

Ale skontaktuj się z Elbonetem (jeśli masz z niego internet) I zwiększ transfer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...