Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Lepiej wyjsc czy grac na rankedzie?

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego masz wychodzić?
Wychodzą tylko debile, którzy chcą 'coś udowodnić', psując innym rozgrywkę i zarabiając bana.

Opublikowano

pewnie chodzi mu o dodge queue, mistrzu. jeśli chodziło by o afka to raczej by nie pytał :v

jesli masz czas, wychodź, w sumie aż tak dużo tylko lp nie zabierają ale rób to dość sporadycznie

Opublikowano

Dlaczego masz wychodzić?

Wychodzą tylko debile, którzy chcą 'coś udowodnić', psując innym rozgrywkę i zarabiając bana.

Kolejny pros ktory nie wie oco chodzi ile masz LKS 1000 ? albo jeszcze mniej. Jeśli nic nie wnosisz na forum to nie pisz

O kurde własnie zauważyłem to jeszcze jest KIDMOD LOL NIE NO MPCFORUM ZNOWU POKAZUJE POZIOM T_T

Jeśli widzisz że na przykład ktoś zabrał ci picka trolluje czy wogule blame na chatcie jest radze ci wyjsc ostatnio gralem z 2 midami (Morgana/akali) ADC Mundo bez jungli i wiadomo jak sie to skończyło

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Dlaczego masz wychodzić?

LOL po co mam wychodzić jak np mam dobry team?

reszcie dziękuje za pomoc do zamknięcia !:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...