Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi przy poruszniu myszką :o

Wozniak8814

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam taki problem że jak odpalam cs wszystko dobrze w menu

dołączam do serwer'a wszystko ok , i gdy chce poruszyc w grze myszką fps

maleją do 7-0 jakby coś stawiało opor prubowałęm tego Poradnika

niepomogł(Poradnik Nizej). Stało sie to z dnia na dzień mam dwie myszki

na obu to samo Prosze o pomoc.Mam tak tylko w cs (mam steam)

xxx

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To na pewno nie jest wina myszki, raczej wina gorszego sprzętu ja mam podobnie tylko, że jak naciskam kilka klawiszy naraz to mi fpsy spadają. Być może jakiś dziwny ten mousefix ściągnełeś? Niektórzy właśnie po zainstalowiu mouse fixa maja jakies problemy z myszka tj przycinanie itp. Spróbój może odznaczyć w systemowych opcjach myszy " Zwieksz precyzje wskaźnika "

Opublikowano

ja mousefix'a pobralem jak sie zaczeł te całe problemy nwm czy to wina sprzetu ale zawsze miałem normalnie :/ tylko teraz cos sie zwalilo moze format cos da ale niejestem pewny :/// i niemam sterownikow do neta itp ;/

ps odznaczone mam :<

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mi też sprubuje odinstalowac cs i steam usunąc to co zostało poprawic cclenaer'em i zainstalowac od nowa moze pomoże bo na non steam niemam lagow wogule ..

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

też mam tą kartę graficzną ;/ i mi pomaga tylko granie na opcji wysoka wydajność i standardowa skórka windowsa ;/ i mam tylko 40-60 fps Tez miałem lagi myszki i spróbuj w opcjach myszki w cs'ie ustawić "mouse filter"

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...