Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który lvl wbić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam smoka na metin 2 sg i zastanawiam się jaki lvl na nim wbić ? Obecnie mam 35 i na nim chciałem pozostać aby wbić słowyt i strzelającego na P i zarobić trochę na turniejach pvp.

Przedział do tego turnieju to od 15do39 a potem od 40 do aż 64

Czy dobrym pomysłem będzie wbicie 52 i zwojowanie jeszcze pomocy aby za 2 miesiące były już 3 skille na g czy zarabiać na tym 35 ?

Obecnie mam ok 350Kk ebony +9 10 luda zbroję na 34 też 9 1.5 hp 15 magia jakiegoś antyka i jesionka oraz buty na 17 lvl 5b 1.5 hp

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Zostań na 35 lvl, zaopatrz się w tyle Yang ile potrzebujesz i jeszcze 100kk więcej. Wtedy jak będziesz miał zapewniony rozwój możesz pomyśleć o zwiększaniu poziomu

Opublikowano

Wbij 39 czyli max jaki masz przedział :) Na tym lvlu dobrze się zarabia - BO, Eventy, Metki 35/45.

Na 35 lvu lepiej beda mu leciec ... na 35 tez ubije przeciez co nie? a 4 lv nic mu prawie nie da...

Opublikowano

powiedzcie mi jeszcze czy dobrym pomysłem będzie kupno antyka +9 śred 48 3kd +4 za 200Kk ?

Obecnie mam śred 26 3kd +3

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie ma potrzeby wbijać 40+ lvl'a jak na razie.

Spróbuj pozostać przy 35 lvl'u. Jeśli na tym szamanie nie masz dobyrch buffów to zrób po prostu drugiego szamana.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie ma potrzeby wbijać 40+ lvl'a jak na razie.

Spróbuj pozostać przy 35 lvl'u. Jeśli na tym szamanie nie masz dobyrch buffów to zrób po prostu drugiego szamana.

Skilli buffujących na pewnie nie ma... na 35lv można mieć max 2skille na m a On ma strzelaka i skowyt

Zostań na 35lv biegać po m2 możesz, do turnieju możesz a na 39 za bardzo po m2 juz sie nie da

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

powiedzcie mi jeszcze czy dobrym pomysłem będzie kupno antyka +9 śred 48 3kd +4 za 200Kk ?

Obecnie mam śred 26 3kd +3

Jeżeli chcesz expić to tak, lecz na dłuższą metę na PVP przyda Ci się wachlarz/dzwon z bonem na ludzi. Co do śr. 48 to cena taka sobie, mógłbyś się jeszcze bardziej potargować. ;-)

Opublikowano

Moim zdaniem dałeś ciała z tymi skilami atakujacymi na poczatek.

Ja dałbym sobie Pomoc i Skowyt osobiście i na ten turniej pvp by się najlepiej to rozstawienie przydało.

Zarabiaj na tym poziomie. i uczestnicz w eventach.

A antyka opłaca się kupić do expa/dropu

Opublikowano

Zostań na 35 lvl'u, będziesz mógł zarabiać na metinach 25/30/35/40/45/55. :) A jak wbijesz 39, to sporo dropu Ci odpadnie.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Siema

Mam smoka na metin 2 sg i zastanawiam się jaki lvl na nim wbić ? Obecnie mam 35 i na nim chciałem pozostać aby wbić słowyt i strzelającego na P i zarobić trochę na turniejach pvp.

Przedział do tego turnieju to od 15do39 a potem od 40 do aż 64

Czy dobrym pomysłem będzie wbicie 52 i zwojowanie jeszcze pomocy aby za 2 miesiące były już 3 skille na g czy zarabiać na tym 35 ?

Obecnie mam ok 350Kk ebony +9 10 luda zbroję na 34 też 9 1.5 hp 15 magia jakiegoś antyka i jesionka oraz buty na 17 lvl 5b 1.5 hp

Moim zdaniem wbij tej 52 lvl , ale wtedy wbij już pomoc na P bo tak z samym skowytem i strzelakiem padniesz , może i bedą te dwa skille na P , ale bez buffa padniesz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...