Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban - odwołanie?

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dostałem bana, chyba za afk... Mimo że nie byłem afk, grałem rankeda, właśnie pojawiało się logo lola do ładowania i jak miałem 100% to mnie crashło... Jak wbiłem to typki miały po 3-5lvle, grałem do końca i ban jak wyszedłem... Jakieś odwołanie? Bo czasem mam tak że mnie crashuje....

Take it easy my friend

Opublikowano

Zawsze można napisać. Ja bym napisał. Zawsze jest jakaś szansa, że Cię unbanują. Zależnie jeszcze od tego na ile ten ban. Bo jak na 1-2 dni to nie ma sensu. Zanim Ci odpiszą to już będzie unban :D

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Cześć, dostałem bana, chyba za afk... Mimo że nie byłem afk, grałem rankeda, właśnie pojawiało się logo lola do ładowania i jak miałem 100% to mnie crashło... Jak wbiłem to typki miały po 3-5lvle, grałem do końca i ban jak wyszedłem... Jakieś odwołanie? Bo czasem mam tak że mnie crashuje....

Jeśli dostałeś bana po wyjściu z gry to albo za długo stałeś afk i automatycznie zapisało cie jak afka w grze (jeśli dostałeś po tym bana to musiałeś bardzo często tak mieć)

Jeśli dostałeś po jakimś czasie to na pewno się nazbierało z wcześniejszych rozgrywek zobacz email jak będzie dlaczego zostałeś zbanowany

PS. Robię turniej zapisy dziś o 17:00 jak ktoś chce już dokładne info na temat tego zdarzenia pisać na PW

Serwer : EUNE wym. 30 lvl ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...