Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na jakim serwerze gracie?

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich serverach prywatnych gracie aktualnie?. Sprawdzałem już chyba wszystkie i żaden nie przypadł mi do gustu może znacie coś dobrego? najlepiej żeby nie był Low rate ;x.

PS. Gra może ktoś z was w Cabal2 KR? bo nie mogę się zarejestrować jak by ktoś dał link do poradnika czy coś w tym stylu nagrodził bym lajkami.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Cabal EU, Simp Cabal, Mystery Cabal, TheftGames Cabal, Extreme Cabal. Cabali jest wiele, wszędzie pod nickiem Degistive. To są serwery takie medium, dla początkujących.

Kappa.

Opublikowano

Początkujący już nie jestem ;D Wszystkie te servy sprawdzałem może doda ktoś jakiś którego nie widziałem lub zachęci do powrotu na stare graty :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Ja natomiast standardowo już polecam As Cabal :) Baguio i właśnei As to mouim zdaniem obecnie najlepsze privy na obu grałem przez długi czas i polecam każdemu: początkującemu do nauki i zaawansowanemu graczowi for fun ;) A i dodam, że ównież testowałem każdy inny priv także jakieś tam porównanie mam.

Opublikowano

AsCabal grałem, wbiłem tylko po to żeby sprawdzić czy prawdą jest to co pisał ziomek na innym forum, ale niestety się zawiodłem. w Baguio nie mogę pobrać clienta a patcher czy tam launcher mi nie działa ;x.

07397503792889363185.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...