Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] sciny/video

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dziwne sciny.. sa one jak jakis teleport nwm jak to nazwac ale mam jedna uwage przepraszam ze nagrywalem widelcem, za szczekajacego psa w tle, za one durexon czy jakos tak siora obok w pokoju sluchala

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Podaj szybkość neta i jeśli tylko dziś to powiem tak dziś ca ma problemy techniczne wiec nie ma się czym martwić

Opublikowano

mam dziwne sciny.. sa one jak jakis teleport nwm jak to nazwac ale mam jedna uwage przepraszam ze nagrywalem widelcem, za szczekajacego psa w tle, za one durexon czy jakos tak siora obok w pokoju sluchala

Wina stoi po stronie nexona bardziej... Myślałem że tylko ja tak mam bo kompa dobrego nie mam ale o dziwo kumpel ma nowego kompa i też mu ostatnio laguje. Miałeś tak już wcześniej, że takie lagi czy ostatnio ci się tak stało?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

jak zaczynalem >paczatki na full lecialem a teraz na najnizszych tak.. dlugo mam z rok :D miałem radiowke i na fulu mi chodziło teraz mam neta o niebo leprzego! wiec to nie neta wina :D

@Up

niee dało sie fajnie pograc nie bylo tak zle.

Opublikowano

Podajj mi procesor mój kumpel ma amd fx 4xxx i mu też tak ścina ja mam amd fx 8120 i mi czasami bardzo żadko tak zetnie ale tylko CA

Opublikowano

próbowałeś odpalać przez gameboostera, czyścić rejestr itp - ccleaner ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Caleron tak to jest niezgodnośc nexona trochę z tą grą miałem calerona na starym pc i tak jak na filmiku takie ściny niestety jeśli nexon nic nie zrobi z optymalizacją starszych komputerów to tak będzie a teraz polecam CI odpalać z GAMEBOOSTEREM OD RAZERA nie tym zwykłym :)

Opublikowano

dziekuje mam duza nadzieje ze pomoze i btw to trzeba konot zakladac na tym twoim GB?

Tak trzeba założyć ale to 2 min

Opublikowano

Wina internetu to na pewno nie jest .

Oczyść kompa z kurzu.

Zobacz w radiatorze czy jest tam jeszcze coś pasty tearmoaktywnej :P

Opublikowano

Wina internetu to na pewno nie jest .

Oczyść kompa z kurzu.

Zobacz w radiatorze czy jest tam jeszcze coś pasty tearmoaktywnej :P

neta mam dobrego a z ta pasta to nwm jak zrobic :D

Raczej przegrzewa ci się komp lub nie wydala karta.

tez tak sadze... karte mam radeon 9600.. 256.... chyba :D ale naszczescie jeszcze tylko 1,5 miecha do lapka.. a tak pytam bo wczesniej po formacie zaraz ladnie smigal

Opublikowano

Ale gdyby ci się przegrzewało to powinno ci resetować kompa,a nie lagować..

neta mam dobrego a z ta pasta to nwm jak zrobic :D

Przecież pisałem że to nie wina netu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...