Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AntiCheat vs NoCheatPlus

AntiCheat vs NoCheatPlus  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co twoim zdaniem jest lepsze?

• NoCheatPlus
      18
    • AntiCheat
      7
    • Inny..
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Który z wyżej wymienionych pluginów polecacie?

Zależy mi na takim co zablokuje wiekszość wspomagaczy z NODUS'a oraz Xenon'a ..

Prosił bym też o upload dobrze skonfigurowanego pluginy AntiCheat gdyż jak wgram orginalny plik ten plugin staje się zbyt wrażliwy na Cheaty. Skakać normalnie nie można bo cofa lub coś w ten deseń..

NoCheatPlus nie blokuje FlyHack'a. Dopiero po pewnymm czasie wywala .. Jeśli ktoś ma dobrze go skonfigurowanego to poprosze o udostępnienie go :P

Pozdrawiam !

P.S

Ma ktoś może spolszczny plugin "Death Messages" ?

Opublikowano

Ponoć NoCheatPlus laguje serwer i lepiej wgrywać osobne AntyCheaty (NoFly, No X-RAY etc.)

Opublikowano

NoCheat łatwiejszy w konfiguracji, od początku jest lepiej skonfigurowany, a z AntiCheatem jest więcej błędów.

Opublikowano

NoCheat łatwiejszy w konfiguracji, od początku jest lepiej skonfigurowany, a z AntiCheatem jest więcej błędów.

Z tego co ja słyszałem to na nocheat ludzie mogą latać nisko nad ziemią i ich nie wyłapuje..

Opublikowano

No wlasnie o to mi chodzi. NoCheatPlus nie blokuje FlyHacka jak latasz blisko ziemi :( Też chcę jakiś dobry config do niego jak ktoś ma oczywiście i się podzieli :P

Opublikowano

No wlasnie o to mi chodzi. NoCheatPlus nie blokuje FlyHacka jak latasz blisko ziemi :( Też chcę jakiś dobry config do niego jak ktoś ma oczywiście i się podzieli :P

Z anitcheatem też nie jest o wiele lepiej. Spróbuj po prostu ściągnąć najnowszą wersję i powinno być ok. Ja sam korzystam z nc+ i ok.

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie. Przy okazji.. jak można zablokować dropienie EQ jak się zabije jakiegoś gracza ? I żeby to eq było cały czas na nim.

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie. Przy okazji.. jak można zablokować dropienie EQ jak się zabije jakiegoś gracza ? I żeby to eq było cały czas na nim.

Może użyj scavenger.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...