Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DiamondMT2-automatyczny atak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem chcę postawić tzn bota czyli stawiam postać na expowisku pod ścianką na lwie,ustawiam autopota+mobberhacka,autologin i blokuje spacje.Wszystko ładnie tylko,że jak już mnie lognie i zaloguje to postać już nie bije.Prosze o pomoc(jest mi to szybko potrzebne)Daje like

Opublikowano

Nic się z tym nie zrobi, jak postać padnie to przestaje bić i trzeba akcje zacząć od nowa.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Widzę ludzi co własnie w ten sposób expią przez kilkanaście H i nie ma ich przy kompie więc jednak się da.Pozatym nie chodzi mi o deda ,lecz po ponownym zalogowaniu się,czekam na wypowiedz kogoś kto się na tym zna .

EDIT:Wydaje mi się ,że wystarczy tasker pisany w "AutoIT"na wciskanie spacji co 1s wtedy atak się redukuje i jest cały czas.Posiada ktoś takiego taskera bo aktualnie nie posiadam autoit

Opublikowano

Widzę ludzi co własnie w ten sposób expią przez kilkanaście H i nie ma ich przy kompie więc jednak się da.Pozatym nie chodzi mi o deda ,lecz po ponownym zalogowaniu się,czekam na wypowiedz kogoś kto się na tym zna .

Ciekawi mnie tylko skąd wiesz że go nie ma przy kompie... -.-'

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko skąd wiesz że go nie ma przy kompie... -.-'

To chyba nie ma znaczenia?Przeczytaj cały post?Piszesz ,że czegoś nie ma a nawet nie wiesz nic na ten temat.Byłes kidmodem?Taak chyba tak teraz nie dziwię się ,że juz nie jesteś.Twój post to spam i oczywiście zgłoszę go bo nie mam zamiaru się wku...Jak już pisałem potrzebuję taskera napisanego w Autoit spacja=1s.Z góry thx

Opublikowano

Z tego co widzę to korzystasz z KamerModa, a tam nie ma takiej opcji, aby wszytko na nowo działało po ponownym zalogowaniu - chyba, że pogrzebałbyś w configu hacków, lecz to żmudna robota. Może zamiast kombinować z tym, to pójdziemy w innym kierunku, a konkretniej - czemu Cię wyrzuca, w jakich okolicznościach i czy występuje jakiś komunikat/błąd?

Opublikowano

Jest tak używam połączenie multihack(opcja autopot),autologin(mobberhack kamera 100 jednostek 10s),stawiam postać przy ścianie i mniej więcej loga co 10minut.Kładę coś na spacji ale jak mnie lognie i bot zaloguje to postać już nie atakuje,dlatego myśle nad taskerem wciskającym spacje co sekunde

Edit:Nie nie ma żadnego błędu itp zwykły log

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...