Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Da się? Da się ! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra się zaczęła bardzo źle...Blitzcrank był afk, potem lamił, co zresztą widać. Rengar i Trynda się nafeedowali, ogólnie to było chyba 11 do 0 dla nich w early. No ale cóż, trzeba było wziąć się w garść no i udało nam się wygrać :) Nie powiem, że nie było ciężko, ale zmobilizowaliśmy się ;p

jayqgg.jpg

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

myslalem ze z w zwiazku z twoim nickiem bedzie tutaj pelna oferta odzywek i cwiczen odchudzajacych dla mnie, zawidolem sie [-] btw gdzie som hejterzy przeciez ma winy na + gdzie som hejterzy

Opublikowano

Hehehe każdy ma w miarę ok staty, nie wiem czym ty się chwalisz. 1/8 dla blitza nie jest aż tak słabe bo to support albo po prostu w każdym teamie musi się taka lama trafić co nic nie potrafi... tym razem były dwie.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wtf?! Trynda był afk więc nie rozumiem o co Ci chodzi, wy mieliście early 4v5 a oni mid lub late 4v5 więc na waszą korzyść. Poza tym grali słabymi buildami. Ale jeśli trynda wyszedł na sam koniec to ok gz.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wtf?! Trynda był afk więc nie rozumiem o co Ci chodzi, wy mieliście early 4v5 a oni mid lub late 4v5 więc na waszą korzyść. Poza tym grali słabymi buildami. Ale jeśli trynda wyszedł na sam koniec to ok gz.

tak, on wyszedł pod koniec ;p

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...