Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 HACK!

C4meForHell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość :)

- No to co , zaczynajmy tak jak w temacie , chciałbym Wam pokazać Hacka do CS 1.6 .!

- Jego funkcje to podświetlenie , wallhack , celownik , aimbot .

- Opis :

Podświetlenie służy do : Podświetlaniu nicku wroga , czyli np widzisz go przez ścianę i gdzie się znajduję jeśli włączysz wall hack . ;)

Wallhack : Służy do przewidywania przez ściany . :)

Celownik : Auto celowanie , lecz jak bd respawn , radzę go wyłączyć bo on też celuje do drużyny i jak mamy ochotę kupić broń np : SMG , klikamy w zakładkę SMG to nam myszka ucieka na jednego z naszych :P

AimBot : Jak masz włączony celownik i AimBota to tylko strzelasz ;) AimBot celuje tylko w głowę , czyli celownik jest na poziomie głowy , lecz możesz też nim obracać :P

F1 - Podświetlenie

F2 - WallHack

F3 - Celownik

F4 - AimBot

Download :

xxxx

Scan :

- Mam problem z Scanem , bo właśnie nie wiem czemu , ale on mi pokazuje że ten plik skanowałem w grudniu :l

https://www.virustotal.com/file/390f8c24e475a024dab871e15f90bd50f5cc7628ae770c74361953d54b202277/analysis/

- Plik jest w 100 % Czysty , do administracji , mogę nagrać filmik w którym pokaże że ściągnąłem ten plik dzisiaj o godzinie 1:55 , mogę także nagrać jak Northon AntyVirus go skanuje, to nie jest problem bo robiłem to przed 2 minutami :D

- Mogę także pokazać jak działa ten hack ;)

- Dobra filmik nagrany , Administracjo , proszę dać mi czas wrzucenia tego filmiku do 2-3 w nocy, bo on waży 400mb a mój net to jakieś 200kb/s

- Hack nie jest mój , nie odpowiadam za żadne bany i problemy .

Opublikowano

ej taki mały problem . ;p Gdzie mogę wrzucić wideo bo coś na imgshack czy jakoś tak nie mogę znaleźć tego , chodź iż mam konto .

Dobra zanim to , no to tego xD

Musisz to wypakować do głównego folderu z grą , u mnie to jest C ---> Program Files 89 ----> XtremeZone

Wchodzisz w " DM " ( po wypakowaniu jest taka ikona ) i to wstrzykujesz do pierwszego jakiego Ci wyszuka .dll'ela :P

Łączysz się z serwerem , lub Cię automatycznie łączy , klikasz F1 , robi Ci ten hack re-loga na jakiś inny serwer i masz podświetlenie , klikasz F2 znów Ci rb re-loga i widzisz przez ściany , nie zawsze robi re-loga więc okej ;p Jak coś więcej potrzebujesz to pisz tu lub na priv .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zakaz umieszczania reflinków. zamykam

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...