Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Przy zakupie fundusów dostajemy z a free bronie nie dostępne w sklepie

Gość Broken Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym was poinformować że za zakup 50 000F oraz 120 000F możemy dostać bronie które nie są normalnie do kupienia w sklepie

eofoz4.jpg

Dostałem e maila z taką informacją na swojego e maila na 1 koncie a na reszcie nie wiec myślę że możecie nie wiedzieć

Opublikowano

Zgadzam taki temat ukazał się już kilka dni przed twoim.

Og mam ale tam bez ss jest ... i bez wytłumaczenia co dana broń robi etc i ze są to bronie nie do zdobycia w sklepie

Opublikowano

To było kwestią czasu. Robią to samo co w BFH, widać w jakim kierunku idzie EAsy.

Teraz gry-starają się robić na jak najlepsze wymagania żeby schodził sprzęt pc na nowe gry ciągle trzeba coś ulepszać Nowe bronie mapy itp przedmioty od nowa trzeba kasę wydawać ...

Widać ewidętnie że EA chce jak najwięcej zarobić

Opublikowano

Widać ewidętnie że EA chce jak najwięcej zarobić

Co w tym zlego? Ta korporacja powstala po to zeby zarabiac szmal, ciesz sie ze mozesz pograc za friko w necie. Nikt nie zmusza do kupna. Tak juz jest z grami f2p a raczej pay2win

Opublikowano

Ehh jak już zakładasz nowy temat, zakładając z góry, że nie było tam ss, które wstawiłem, to chociaż go rozwiń...

EA wprowadziła takie coś, że o ile się nie mylę, to co tydzień albo inny okres czasu zmieniają prezenty.

Teraz jest 93r(polecam) strzela seriami po 3 strzały i skrócona wersja scatterguna.

Napisali też, że z czasem będą zmniejszać pułap cenowy, za który bd można dostać jakiś prezent i że to będą też mogły być np skórki do broni na zawsze albo na jakiś czas itd.

Ale myślę, że na sms tego nie wprowadzą i trzeba będzie robić to np przez paysafecard.

@Down.

Czy ktoś Cię okrada?

Chcesz grać to graj, nie chcesz to nie, nikt Cię nie zmusza.

Jeśli macie ból dupy, że trzeba płacić w grach PAY 2 WIN, no to sorry ale polecam kupić sobie bf2, albo csa

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ehh jak już zakładasz nowy temat, zakładając z góry, że nie było tam ss, które wstawiłem, to chociaż go rozwiń...

EA wprowadziła takie coś, że o ile się nie mylę, to co tydzień albo inny okres czasu zmieniają prezenty.

Teraz jest 93r(polecam) strzela seriami po 3 strzały i skrócona wersja scatterguna.

Napisali też, że z czasem będą zmniejszać pułap cenowy, za który bd można dostać jakiś prezent i że to będą też mogły być np skórki do broni na zawsze albo na jakiś czas itd.

Ale myślę, że na sms tego nie wprowadzą i trzeba będzie robić to np przez paysafecard.

@Down.

Czy ktoś Cię okrada?

Chcesz grać to graj, nie chcesz to nie, nikt Cię nie zmusza.

Jeśli macie ból dupy, że trzeba płacić w grach PAY 2 WIN, no to sorry ale polecam kupić sobie bf2, albo csa

Mam ból dupy i to mocny. Pal licho obecny stan p2w, w sumie i tak w to nie gram. Większy ból dupy mam odnośnie EAsy, studia które masowo psuje gry. To całe EAsy podlega bezpośrednio EA, tylko że EA ma wylane na te tytuły i nie kontroluje poczynań EAsy. Co za tym idzie, gra to obecnie P2W a w BFH sprawa ma się jeszcze gorzej, podczas gdy na początku za czasów jeszcze DICE/EA można było grać bez wydania złotówki. Dodatkowo bugi, wszędzie bugi a twórcy wprowadzają stroje... Ktoś mnie okrada pytasz, oczywiście że tak ! Ile osób ma obecnie problem z płatnościami ? Cała masa. Odpowiedzi ze strony EAsy nie ma żadnej. Ba, wprowadzają nagle promocje za kupno dużych ilości Funds, zachęcając ludzi do kupna. Poważnie ? Zamiast dać informację czy nawet wyłączyć usługę to oni dają teraz bonusy. Tu mnie boli.

Teraz powoli zaczyna to wyglądać, jakby EAsy chciało nachapać się jak najwięcej i zwinąć interes. Tylko patrzeć jak zaczną wyłączać serwery. Jak dla mnie kwestia roku.

Opublikowano

Jest jak jest i my nie mamy na to większego wpływu.

Jedyne co to jak stracą graczy, to może coś zmienią, ale wątpię.

Problemy z kupowaniem?

Ani razu nic mi nie zabrało kasy bez f, ba nawet dziś rano kupowałem i wszystko poszło jak trzeba.

Poza tym tak jak już pisałem nikt Cię nie zmusza, żeby w to grać.

Chcesz mieć trochę sprawiedliwości?

Kup bf3 za 40zł, chociaż to też nie jest zbytnio sprawiedliwe, bo żeby mieć wszystko co trzeba, musisz wydać 300zł+ (zależy czy nie ma promocji)

Jak się przejadą na tym co robią (w co wątpię, bo takie gierki nigdy się raczej nie znudzą), to albo zamkną grę (też w to wątpię), albo zaczną normalnie postępować.

Jedyne wyjście z tej sytuacji, to połowa graczy przynajmniej by musiała przestać grać, ale to jest niemożliwe.

@Down.

Wiem, że nie pisałeś, ale daję alternatywę do bfp4f, która nawet taniej Cię wyjdzie, niż taka "darmówka" :rolleyes:

Co do tego 300+ to chodziło mi o to, że same bf jak kupisz, to masz tak jakby wersję demo.

Więcej mapek i broni się zawsze przyda, w szczególności, gdy się znudzą stare.

Co do tego, czy mamy wpływ, czy nie to to jest kwestia dyskusyjna.

Nwm trzeba by było zacząć coś działać poza MPC, bo kłótnie tutaj mają średni sens.

Może ustawić jakiś wzór zgłoszenia bezpośrednio do EA, żeby bardziej się przyjrzało do tyłka EAsy?

Nwm może po angielsku jakiś wzór ustalić, że coraz to częściej pieniądze przepadają, easy traci nad tym kontrolę i ogólnie psują grę?

Czy to coś by dało?

Może jakby większa ilość ludzi wysłało taki sam mail, to by się zainteresowali naszą sprawą.

Coś takiego jak prośba o ułaskawienie :D

Opublikowano

Oczywiście, że mamy na to wpływ. Nic nie zmienią, bo jest im dobrze. Przynajmniej dopóki społeczność się nie zorganizuje. Nikt nad EAsy nie stoi i mają wolną rękę. Problemy z kupnem widać na forach oficjalnych jak i tutaj. Nikt mnie nie zmusza i jak napisałem, nie gram.

Sprawiedliwości ? Co ma to pojęcie to beznadziejnego stanu gry ?

Co do kupna BF3, co ty pleciesz ? Jakie 300+ ? Przecież sama podstawka zawiera bronie, którymi można spokojnie grać +- 100zł. Jeżeli jesteś obrotny i masz przykładowo konsolę to składasz się z kumplami na całość (gra + wszystkie dodatki, które wyszły) i również zamkniesz się w 100zł. Nikt nie karze mi kupować premium, by miażdżyć innych. Tu jest ta różnica. Kwestia czy kupić dodatki czy nie to już inna bajka, ważne że podstawka to koszt wspomnianej już dwukrotnie 100. Z resztą nie pisałem o BF3 a o P4F/BFH.

Opublikowano

to i tak bfp4f jest o tyle bardziej f2p niz bfh ze tu mozemy miec bron na zawsze za credis i dodatki i tutaj widac roznice jak kupilem za credits do 416 kolbe,magazynek,lufe grało mi sie o wiele lepiej. Według mnie EAsy strasznie zniszczyło bfp4f i dalej to robią, ale chyba wiekszości graczy to sie musi podobac skoro niema poprawy. Bolesna prawda jednak jest ze dzieci zabiora matce telefon i wydaja po 200 zł na gre i chyba gdyby dzieci przestały wysyłać smsy to bfp4f i bfh by padły w rok

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

@Up.

Można wiedzieć ile masz lat, że tak po dzieciach jeździsz?

@Down.

W wiosnach to się kiedyś podawało wiek kobiecy;)

A i uwierz mi, że takie dzieci nawet nie wiedzą jak wysłać tego SMS

Opublikowano

TEMAT MIAŁ ZA ZADANIE INFORMACJE A NIE SPAM WSZYSCY CO SPAMUJĄ-ZGŁOSZENIE

TEMAT ZAMYKAM PROSZĘ O NIE PRZENOSZENIE DO KOSZA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...