Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban za nic ...

harciasty4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To twój nick?:Xperic ban do 2040 btw . Od bana naogól ciężko się odwołać i jeśli jesteś na tej liście to jakiś hack musiał być nawet jakaś pozostałość bo bana za nic nie dają... Mała szansa na unabana. Ale jeśli to twoje acc to jest low konto więc nowe zrób.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Możesz się odwoływać ale wątpię że cie odbanują za free

Opublikowano

Możesz się odwoływać ale wątpię że cie odbanują za free

Wogóle go nie odbanują:) Za hacki mało kiedy jest unban bo sprawa jest jasna i logi nie kłamią.

Opublikowano

Wogóle go nie odbanują :) Za hacki mało kiedy jest unban bo sprawa jest jasna i logi nie kłamią.

Ale jest mała szansa ze jak dobrze poliże to odbanują za małą opłata ; D

Opublikowano

Niee:) Grałem w metina przez długi czas.... Miałem pro itemki i co mi po tym ? Byłem chyba jednym z największym full is kidów i bana dostałem za jakieś powiązanie postaci, to tym bardziej on nie dostanie unbana... Nexon odpisuje nawet po mięsiącu czyli : Min 5 ticketów około 4 miesięcy to jest około rangi 1lt.... jak nie więcej. Jeśli nie miał tam nic do stracenia to nowe konto zrobi bo unbana u nexona ciężko dostać. Praktyczne 0 szans. Nie slłyszałem żeby ktoś dostał unbana za gamelogi..

Opublikowano

Ale jest mała szansa ze jak dobrze poliże to odbanują za małą opłata ; D

Jak słucham takich ludzi jak Ty to rzygać mi się chce, to nie mpc żeby za lizanie dupy czy płacenie komuś pieniędzy dostać unbana, jak znajdziesz mi chociaż jedną osobę która za pieniądze dostała unbana = to wyśle Ci gifta nawet do 30k gp

Opublikowano

Jekie debile koles napisal ze "NA TYM KONCIE NIE BYLY UZYWANE HACKI" to wy juz od hackow zaczynacie . Zobaczyliscie tlko temat i juz ze hacki . Umiecie czytac? Tak? Bardzo mnie to cieszy ale ty z tego nie kozysztasz .... przeczytaj i commentuj ..

Nothing is impossible.

Opublikowano

Jak słucham takich ludzi jak Ty to rzygać mi się chce, to nie mpc żeby za lizanie dupy czy płacenie komuś pieniędzy dostać unbana, jak znajdziesz mi chociaż jedną osobę która za pieniądze dostała unbana = to wyśle Ci gifta nawet do 30k gp

Dzięki mam swojego gp 600k więc łaski bez

Ja np i było wiele takich tematów ... dostałem bana za używanie skyhacka napisałem do suuportu kazali wpłacić im kasę i ub był ...

Opublikowano

Jekie debile koles napisal ze "NA TYM KONCIE NIE BYLY UZYWANE HACKI" to wy juz od hackow zaczynacie . Zobaczyliscie tlko temat i juz ze hacki . Umiecie czytac? Tak? Bardzo mnie to cieszy ale ty z tego nie kozysztasz .... przeczytaj i commentuj ..

CZY TY JESTEŚ JAKIŚ CHORY.? GAME LOGI.... TO ZNACZY ŻE COŚ MUSIAŁ MIEĆ BO INNEJ OPCJI NIE MA. TYLKO NA CAPSLOCKU TO DO CIEBIE DOTRZE MOŻE

Opublikowano

po1. w tej grze nie ma banow za nic.!
2. za haxy nie ma nawet 00000000000000,1 % un bana
3. fajnie by bylo jak byscie sie ogarneli
4.wejdz na coombatarms i sprawdz sobie za co dostałeś jak inni Ci mowia a ty sie kłucisz ze nie haxowales moze glithowales! bosh ! OAR LUDZIE

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

juz jeden post otym wlasnie pisalem.zaraz ci sie nagle przpomni ze jednak miales hacka ale tylko takiego jednego malutkiego

dam tylko jeden coment OMG

Opublikowano

Nie odbanują ci pewnie zobaczą nazwę tematu którego do nich wysłałeś "Unbann" i odrazu usuną nie da rady odbanować najwidoczniej miałeś hacki do tej gry lub innej. Koledze dali bana za hacki do metina no to wiesz..

Opublikowano

Może grałeś na powerlevel lub nabijałeś statystyki w nielegalny sposób. Np. 3x killujesz kumpla on wychodzi z gry i dostajesz expa i na odwrót. Lub zabijaliście sie wiele razy pod rząd aby staty poprawić.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

po1. w tej grze nie ma banow za nic.!

2. za haxy nie ma nawet 00000000000000,1 % un bana

3. fajnie by bylo jak byscie sie ogarneli

4.wejdz na coombatarms i sprawdz sobie za co dostałeś jak inni Ci mowia a ty sie kłucisz ze nie haxowales moze glithowales! bosh ! OAR LUDZIE

" kłucisz"

Napisz do suuportu zobacz co odpiszą to nie zależy od wypowiedzi tu tylko od supportu ...

I mam tez pewną teorie kiedyś mi na konto się włamał hacker i nabił 50 000 killi może u ciebie tez tak jest ze ktoś ci wszedł na konto i poczitowal na twoją niekorzyść ?

Opublikowano

Proszę. Ja dostałem unbana na IP. Napisałem nexonowi, że kupię u nich nx o wartości 20 euro. Chyba podziałało :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

" kłucisz"

Napisz do suuportu zobacz co odpiszą to nie zależy od wypowiedzi tu tylko od supportu ...

I mam tez pewną teorie kiedyś mi na konto się włamał hacker i nabił 50 000 killi może u ciebie tez tak jest ze ktoś ci wszedł na konto i poczitowal na twoją niekorzyść

nie bede sie kłucic nie ma unbana za haxy ni chu*a ci nie oddadza.. a jak dostajesz bana do 2040 jest to perm.

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...