Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czyżby nowa mapa ?

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak widzicie na stronie battlefielda zmieniono tło i w ekranie logowania gry także czyżby oznaczało to nową mapę ? Może ktoś ma jakieś info. Druga prawa do kiedy jest ten kod bo mi nie działa :( 3SC5-SMTM-3A8U-LWJ9

Opublikowano

Możliwe że będzie nowa mapa nawet bardzo jakaś nowa na wielkanoc lub na wiosnę ;)

Co do kodu to norma wyszły ostatnio takie niby kody na fundusy a to tylko bugi wizualne że się ma coś dostać

Opublikowano

Co do mapy bardzo dobry klimat las+góry no takie coś lubię będzie można ładnie sie snajperem wtopić w las i strzelać. Ciekawe czy mapa wyjdzie na tryb rush czy coś mam nadzieje, że na rush i normalny.

Opublikowano

A zawsze, kiedy wypuszczają nowe tło wprowadzają nową mapkę?

Czy była kiedyś ta tapeta i czy wprowadzili wtedy Daliana?

Sorry, ale nie siedzę od bety i nwm, pamiętam chyba że jak wprowadzali myanmar to też było nowe tło.

bg_web-splash-winter.jpg

436951440626370320491.png

Opublikowano

Z tą mapką to jak narazie nic nie wiadomo,a wiadome będzie jak wypuszczą testy na serwerze testowym ,bo jakby nie było nowa mapka nowe bugi,więc będą musieli wpierw po testować także trzeba czekać.

Co do kodu 3SC5-SMTM-3A8U-LWJ9 (AY4Z-EBR3-PQMB-KNUY ten kod na 1 founds) jakbyście zauważyli te kody już są klepane od bardzo dawna i userzy nie wiem nie sprawdzając cały czas klepią jedne i te same kody i te kody są nie działające to,że jak wprowadzimy w/w kody to tylko nam się ukaże,że jest tyle i tyle founds,ale po zatwierdzeniu i tak wyskoczy spróbuj ponownie później...i z tymi kodami to już mnie wkurwia jak nie jeden napisze to drugi za jakiś czas odgrzeje kotleta i napisze znów ten sam kod,który i tak od bardzo dawna nie działa i działać nie będzie.

Opublikowano

2xUP Właśnie to tło mnie zastanawia czy wtedy wprowadzili jakąś mapę

A co do tego nowego tła to albo nowa mapa albo bardziej prawdopodobne rush na dalian/myanmar ( chyba że dragon z śniegiem?)

LOL

Opublikowano

Znaczy się nwm, czy ta śnieżna tapeta to jest jakaś stara, czy nie, ale wiem że ta jest nowa :D

pri63xkdyn6a.jpgOstatnio znalazłem taki fajny obrazek na necie ;D

rvw959fc7oo7.png

Może tak kiedyś wyglądały bronie, ale wątpię.

Nie gram od testów:D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Według mnie następna będzie Operation Road Rage, na wiki jest jako planowana. Bardzo bym się ucieszył, dużo napieprzania z heli ^^ Co do tła to chyba tylko z okazji zimy..

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wydaje mi się że autor zadał konkretne pytanie chyba zostało już wszystko wyjaśnione po co spamujecie ?

Jeśli wejdzie mapa to wejdzie nie zależy to od nas i nie jesteśmy jasnowidzami żeby powiedzieć, EA planowało wgranie paru rzeczy do gry ale nie wgrali i zapewne nie wgrają

... skończę ten spam i was pozgłaszam

Opublikowano

też mi się wydaje że gdzieś to widziaem .... to mi przypomina strasznie DAIAN ae jako RUSH może zapowiedź czy coś?

a może tyko nowe to bo stare im się znudzio?

raczej nikt nie wie co oni tam myśa ^^

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...