Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Auto-update WOTLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem zagrać na privie WoW'a WoTlk instaluje patche wszystko ok loguje się (wow.exe nie lanucher) i nagle mi sie update'uje (mam wersje 3.35) i mi sie pobiera patch, co robić?

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

@up pisze że uruchamia przez wow.exe

Ops ;d bo gram w MoH'a Warfighter'a :P i akurat mi się postać odrodziła i nie przeczytałem źle ;p :D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Realmlist.wtf zmieniłem

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

Nie mam ale mam podobne okienko z napisem downloading patch (Sorry nie moge uploadować SS ponieważ drobne problemy z netem :/)

Opublikowano

set realmlist wotlk.tod.sey.pl

Opublikowano

Witam otóż chciałem zagrać na privie WoW'a WoTlk instaluje patche wszystko ok loguje się (wow.exe nie lanucher) i nagle mi sie update'uje (mam wersje 3.35) i mi sie pobiera patch, co robić?

Napisałes że masz patch 3.3.5 a na tym serwie trzeba mieć patch 3.3.5a

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Czyli patch 3.3.5.12340 który mam zainstalowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...