Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Droga do Złoto V

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj będę wpisywać wszystkie mecze rankingowe dopóki nie dojdę do Złoto V. Jak na razie znajduję się w Silver IV

Start: 07.02.2013

1-Wygrana z Master Yi 18pkt. 11-
2-Wygrana z Sivir 40pkt. 12-
3-Przegrana z Sivir 22pkt. 13-
4-Przegrana z Garen 8pkt. 14-
5-Wygrana z Corki 21pkt. 15-
6-Wygrana z Twisted-Fate 44pkt. 16-
7-Wygrana z Akali 64pkt. 17-
8-Wygrana z Katarina 84pkt. 18-
9-Przegrana z ChoGath 68pkt. 19-
10- 20-

Po każdej grze temat będzie edytowany i dodawany kolejny mecz.W niedalekiej przyszłości postaram się to zrobić w formie obrazka

Opublikowano

Dla siebie to robisz innych graczy nie obchodzisz inni są w złotej i się nie chwalą ale ty owszem się chwalisz cóż na takich poradzić /;

Opublikowano

Chwale się ? Nie za bardzo chcę pokazać płaczką którzy sądzą że są w jakiejś tam lidze tylko i wyłącznie przez innych. Jakby ktoś potrafił to by wyszedł.Może to trwać nawet 6 miesięcy to i tak będę aktualizował temat, jak nie chcesz to nie wchodź tutaj prosta sprawa

Opublikowano

O boże jaki fotoszop, albo co gorsza pejnt

Te ssy byś wstawiał w 1 poście bo połowa ludzi nawet nie zjedzie na dół żeby to zobaczyć

chociaż ludzi i tak to gówno obchodzi, nikt Ci nie zazdrości, nikt Ci nie współczuje ... tylko na wchodzenie w takie tematy czas się marnuje

Opublikowano

Trochę to dziwne, bo nas to niezbyt obchodzi, czyli twoja droga na złoto ale powodzenia, sam też wybieram się na złoto ale narazie choruje i nie mogę zbyt często grać ( hłehłehłe 3 tygodnie ferii ) przez to, że grając mi nie idzie.

@down jak chcesz, to rob to bo jest to wedlug mnie swietna motywacja

@up sam pewnie siedzisz na kupa V tylko się nie przyznajesz

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...