Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 black screen i program przestał działać.

gtoosmok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z bf3 ponieważ gdy odpalam bf3 włacza mi sie black ekran i po 2 sekundach program przestał działać (APPCRASH itp.) robiłem wszystko co możliwe czysciłem komputer ccleanerem kilka razy, usuwałem wszedzie tm w rejestrze (regedit) rownież sciagałem net. framework 2.0, 4.0 .4.5 na kazdym to samo czyscilem komputer avastem ( w sensie skanowalem w poszukiwaniu wirusa co prawda 1 znalazło:) ale juz go usunąłem) tak wiec robiłem już chyba wszystko co można zrobić w tej sprawie a problem dalej jest. Błagam o pomoc mam wielką ochote zagrać w BF3

Mój sprzęt Procek: AMD athlon 64 Dual Core 2x 4200+ 2.2Ghz

Grafa : ATI radeon HD 4650 1G

RAM: 2G

proszę nie pisać że komputer jest słaby czy coś bo grałem na nim w FAr CRY 3 na SREDNICH i gra płynnie chodziła.

PROSZĘ O POMOC!:/

Opublikowano

1. W sumie podstawa ale:

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500
Cofnięcie zmian: bcdedit /deletevalue increaseuserva

2. Do tego temperatury, nie grzeje ci się nic ? ]

3. Origin -> BF3 -> PPM -> Napraw

Opublikowano

Piratom nie pomagamy + jak pirat to się nie dziw system za mało bita i bf3 ledwo co śmiga na 2gb

Opublikowano

Kogo stać na orginał? Dużo osób nie żałuję tej 100ki na grę która jest bardzo fajna. Na samego Bfa 3 wydałem 120zł podstawka + 180zł premium wszystko w dniu premiery więc -,-

final.jpg

Opublikowano

Kogo stać na orginał? Dużo osób nie żałuję tej 100ki na grę która jest

bardzo fajna. Na samego Bfa 3 wydałem 120zł podstawka + 180zł premium

wszystko w dniu premiery więc -,-

Więc cię stać, mnie nie stac i tyle widocznie nie wiesz co to znaczy nie mieć pieniedzy skoro w dzien premiery ja kupujesz bananowcu, jeżeli nikt mi nie chce pomóc trudno pozdrawiam serdecznie dziekuję, można zamknąć temat.

Opublikowano

MPC FORUM NIE POPIERA PIRACTWA TEMAT ZGODNIE Z REGULAMINEM ZGŁASZAM DO MODERATORA (zresztą sam prosiłeś o cls :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...