Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock Zacina

DevilHools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeeeeeeeeeeemanko ;))

Wczoraj zformatowałem kompa , dziś zainstalowałem sobie WR pykałem sobie przed południem i wszystko normalnie śmigało , lecz teraz jak gram to pogram 2 , 3 jak dobrze pojdzie to 4 rundy i mi sie gra zacina goscie biegają w miejscu . i pozniej mi nie chce sie gra włączyć musze czekaj jakieś 10 min zeby móc znów odpalic ale to samo sie dzieje , ROBIŁEM check files i reinstal i nic nie pomogło . WIN XP 32 Bit. HELLP MEEE

Opublikowano

no ciekawe ale niestety nie pomocne w moim przypadku

@Up

a co ma tu niby pomóc ? jak komp jest czysty bo był format . a jak mowilem rano normalnie grałem i sie nic nie działo a teraz nie dam rady .

Opublikowano

moze.. gdy spales byl jakis masowy ban i poprostu przeciazenie wywolalo lagi a jak nie to reinstaluj gre chodz nie wiem czy to pomoze

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

no ciekawe ale niestety nie pomocne w moim przypadku

@Up

a co ma tu niby pomóc ? jak komp jest czysty bo był format . a jak mowilem rano normalnie grałem i sie nic nie działo a teraz nie dam rady .

Ale co ma format do działaności sprzętu ? ;f Jeżeli jest słaby sprzęt to nawet format nie pomoże ...

Jak mówiłem zrób to :

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przypiesz-komputer/

Ew. jeszcze zaktualizuj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Koniecznie podaj parametry swoje sprzętu... ;)

Ewentualnie może być to wina internetu.

Sprawdź łącze :

http://www.speedtest.net/
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...