Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 3 / Problem z save

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mial ktos problem z savami w far cry 3? Wyjde do menu to normalnie zapis mam, ale jak wyjde du pulpitu i znowu gre wlacze to nie moge kontynuowac gry bo ich nie ma.

Savy sa zapisane w folderze, ale takjakby ich nie czyta... Co moze byc tego przyczyna?mial ktos podobny problem?

Opublikowano

Przyczyną tego jest to że masz pirata. Kup oryginał - problem zniknie :) Pozdrawiam !

@edit

Dodam że jest to błąd w cracku od skidroła :ninja:

@down

Po co ma tam pytać jak tam nikt nie zagląda a ponadto już mu odpowiedziałem ? Nabijacz postuf jeden :D

@down2

Ale forum nie wspiera piractwa, ja znam spoóśb jak to ominąć i polega to na trybie offline w uplayu, ale ... NIE DLA PSA KIEŁBASA HUEHEUHEUEHEUEHUE

Opublikowano

Pirat, oryginal - ludzie maja w obydwu wersjach ten sam problem, so wheres the point? -_-.

Anyway, probowalem wszystkiego.. Dosłownie wszystkiego co jest opisane na forach wiec twój sposob piotrus tez jest znany i wersje mam blackbox a nie skidrow.

Odpalalem przez admina, jakies patche, cracki, uplaye no doslownie wszystko i dalej nic, przy czym moj kolega ma ta sama wersje i mu wszystko smiga od pierwszego odpalenia i zadnych problemów z savem..

Opublikowano

Miałem pirata, miałem z tym problem, kupiłem oryginał, przeszedłem całą grę bez najmniejszych problemów.
Nie, na oryginałach nie mieli.

Dodam że przed zakupem fc3 (WARTO KURWA !) poradziłem sobie z tym problemem poprzez pliczek ownership2. Instalujesz grę, razem z nią instaluje się uplay, włączasz uplaya i logujesz się na swoje konto, włączasz uruchamianie z trybem offline, wyłączasz uplaya, odpalasz pliczek ownership, uruchamiasz uplaya i masz wszystkie gierki na koncie :D Włączasz na chwilę tryb online by się dane (okładki itp.) pobrały, restartujesz uplaya i w trybie offline odpalasz farcraya.

Pliku ownership nie dam bo jest to piracztfo :D

PS: By to zadziałało musisz miec wersję od skidroła lub inną czystą wersję BEZ ŻADNYCH CRACKÓW.

Serio, naprawdę warto kupić oryginał. Nie stać cię ? Idź zbierać puszki/odśnieżać chodniki sąsiadom :D

piotrus

Sweet ^_^

Opublikowano

No w tym rzecz ze juz stopien wkurwienia sięga zenitu, i mam kase nawet chcialem dzisiaj kupić - no ale jednak dalej nie jestem pewny co do zakupu, bo co mi z takiej gry? przejde w 4 godzinki,multi kijowe nikt nie gra ponoć...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...