Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta graficzna

szmitu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten zasilacz już masz czy chcesz dopiero kupić ?

Za 230zł masz najtańsze 4870. Zasilacz pod O/C phenom (zapewne i tak masz kiepskie MOBO, chłodzenia również brak) to wystarczy XFX Core 450w. za 180zł. Mocny i solidny.

Opublikowano

W żadnym wypadku nie kupuj zasilacza Akyga

Mam już doświadczenie na nim :)

Czytaj posty, zanim odpiszesz :>

Bierz jakiś Chieftec za 50-70zł z allegro i do tego radek 4850/70 lub gts 450, ewentualnie jak chcesz na prądzie parę zł zaoszczędzić to ciut słabszy radek 6670, ale w wersji ASUS'a 1gb gddr5, lepszy od pozostałych 6670

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

a jak mam tracer becoll 520W silent ? nie moze byc cos mocniejszego zeby szedl ac3,czy fary 3 na dobrych detalach ?

do 260zl karte dobra :) nie wazne czy bedzie ciagla duzo pradu czy cos chce zeby cos wogole fajnego chodzilo mi na tej karcie graficznej

Opublikowano

a jak mam tracer becoll 520W silent ? nie moze byc cos mocniejszego zeby szedl ac3,czy fary 3 na dobrych detalach ?

do 260zl karte dobra :) nie wazne czy bedzie ciagla duzo pradu czy cos chce zeby cos wogole fajnego chodzilo mi na tej karcie graficznej

Nie o to chodzi... te zasilacze nie trzymają napięć, przez co mogą być niebezpieczne dla sprzętu (jeśli lubisz jednak ryzyko, to będzie dobry :DD).

Chieftec za 60-70zł tak jak mówił kolega wyżej + używka 4850/4870.

Jak chcesz przy "dobrych" detalach ogarnąć te gry, to zwiększ budżet do 2.000zł (jeśli dobre oznacza wysokie :P).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...