Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping

Casanova5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie musi być wina dostawcy, kompa też. Od jakiego czasu masz problemy z pingiem ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To nie musi być wina dostawcy, kompa też. Od jakiego czasu masz problemy z pingiem ?

Jeżeli to jest wina kompa, to co masz na myśli? Bo mi się wydaje, że sam komputer nie ma nic do tego.

@topic Skontaktuj się z dostawcą internetu, być może to oni mają jakieś problemy.

Opublikowano

Jeżeli to jest wina kompa, to co masz na myśli? Bo mi się wydaje, że sam komputer nie ma nic do tego.

Ja tak czasem mam, że ping jest 25ms, download po 25/30 mb/s, upload do 5 mb/s, w Lola gram normalnie. A nie raz lagi, bugi itp. Czasem komp wolniej chodzi, czasem net - przeciążony serwer :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Problem z tym mam od paru miesiecy 2-3 . Czasami mam duzy ping czasami jest normalny . Czasami nawet netu nie ma ;/ ale teraz odziwo jest . Mam radiowke wszystko bylo kiedys dobrze a teraz to poprostu shit. Moze kupno jakiejs anteny kierunkowej pomoze ? . Nadajnik jest na szkole . JEGO NAZWA TO KOLNET .

A masz internet z umową na siebie czy jest jakaś osoba, która ci go rozsyła ?

? . Nie wiem czy dobrze zrozumialem , mam internet radiowy (kiedys bylo ok. ) . Nadajnik mam 1-2 km oddemnie .Podpisana umowę z nimi mam chyba na 24 mce;/
Opublikowano

Jak masz radiówkę, to my niestety Ci już nie pomożemy. Jedyne, co możesz zrobić to pisać nową umowę na stały internet :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...