Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sobeit 0.3x ! By: FYP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was Sobeita pod 0.3x
Działa pod 0.3x R1 bo sprawdziłem ;)

Co dodaje ? Wszystko w filmie co prawda gość pisze po Portugalsku ale możecie oglądać to co pokazuje podczas gry :D

1357023682-U702704.png

1357023692-U702704.png

Autorem jest FyP który jest w BIOHAZARD TEAM

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Mam problem pobralem tego cheata wrzucilem go tam do folderu gta san andreas i gdy wloncze sa mp wejde na byle jakiego serwa to mam w malym okienku gre a takto zawsze mialem na caly ekran pomocy,a i jeszcze po chwily sie scina

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

ja mam takie coś : gdy włączam np goda, to po jakimś czasie mi tak jakby się zacina. klikam ESC, potem TAB na serwie multiplayer, no i np gram gram. potem totalny lag.. nic nie dziala. nie moge sie ruszyc, tottlanie nic. co mam zrobić ? proszę o odp.

Opublikowano

Tak wkleiłem, instalatora tam jakoś nie widziałem.. są tam pliki mod_sa.ini czy coś takiego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś jak wyłączyć gui ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie działa.. Po dojściu na serwer i włączeniu np. airbreaka gra się całkowicie zawiesza, nie da się wyjść do menu ani nic zrobić. ( Widzę jak ludzie piszą na czacie, ale nie mogę w ogl. sterować grą, tak jakby klawiatura i mysz się wyłączały.. )

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi nie działa.. Po dojściu na serwer i włączeniu np. airbreaka gra się całkowicie zawiesza, nie da się wyjść do menu ani nic zrobić. ( Widzę jak ludzie piszą na czacie, ale nie mogę w ogl. sterować grą, tak jakby klawiatura i mysz się wyłączały.. )

Mam tak samo hElp

Opublikowano

Jak to zainstalować? Mam tam tylko pliki : creditos.txt, d3d9.dll, mod_sa.ini, mod_sa.raw ... I folder "data". Czy to wkleić do folderu z GTA?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak samo mam jakiekolwiek włączenie jakiekolwiek komendy powoduje powiedzmy freeze.Gra śmiga dalej nic się nie tnie po prostu ja jako gracz stoję w miejscu nie mogę nic zrobić ruszyć nawet kamerą,a inni mogą sobie mnie np:zabić.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...