Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Diana

Martinio0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc szukam dobrych i ogarniętych bulidów na Dianę ,a dokładnie 5:

1. Na jungle

2. Na mida

3. Ogólnie ofensywną

4. I ogólnie defensywną na obronę magiczną jak i fizyczną

Daje dużo plusów za pomoc !

Opublikowano

Itemy składa się zależnie od sytuacji, czyli jeśli Twoja drużyna jest zbyt papierowa to składa się itemy bardziej pod hp, jeśli macie już tanków a nie macie AP Carry to full ap więc trudno mi powiedzieć bo nie ma określonego buildu na daną postać. Diana jest offtankiem więc staraj się ją budować pod HP + do tego AP.

Opublikowano

Właśnie chcę składać bulid pod drużynę dlatego szukam tych bulidów więc proszę o bulidy podane w punktach 1-4. Chojnie nagrodzę lajkami...

Opublikowano

Lajk ,ale poczekam jeszcze ,bo do tamtych bulidów nie jestem do końca przekonany...

... Co Ty chcesz jeszcze do buildu do Diany? Itemu dobierasz wg. upodobania, innych itemów pod offtanka AP/AP Carry jakim jest Diana niema, ew. do jungli kupujesz Duch pradawnego golema ( taka niebieska łapa ). Polecam Ci wrócić do tego poradnika na mobafire i poczytać jego poradnik, który znajduje się niżej. To co Ci podesłałem to nie miał być gotowy build. Dobierasz itemy jak Ci wygodniej, a tam masz rozpiskę jakimi itemami możesz się posłużyć pod defa lub atk, ew. mieszasz. Jesli chcesz to możesz równie dobrze zakupić Warmoga lub Sunfire Cape jeśli chcesz mieć dużo HP, nikt Ci tego nie zabroni bo jak już mówiłem żadna postać niema określonego buildu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...