Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zaakceptuj monit UAC

iqu3nce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otoz kupilem gre miesiac temu i do dzisiaj kurwa mac sobie pograc nie moge przez tego pierdolonego origina...

Gdy chce zainstalowac gre wyskakuje mi blad zaakceptuj monit UAC sęk w tym ze nie wiem jak to zrobic... NIKT CHYBA NIE WIE !!!!

Uruchamialem jako administrator, chodzilem gdzies po panelu i przesuwalem jakis tam suwak, robilem praktycznie wszystko co mozliwe, chodzilem po wszystkich forach i nikt nie zna rozwiazania... BLAGAM O POMOC!!!!

Opublikowano

Pomysł abstrakcyjny ale zrób nowe konto na pc i daj mu uprawnienia administratora. Tam spróbuj zainstalować Origina.

Probowalem, na gosciu rowniez i nic ;/

Opublikowano

W krotkim odstepie czasu podam. A co to ma wspolnego? Z tego co wiem monic uac to jakies zabezpieczenie czy cos. Napewno obsluguje DX10 a z tego co wiem powinien wystarczyc?

Jednak dalo rade od razu :P ATI Radeon HD 4300/4500 Series

Opublikowano

Jest git.

Vista

Start -> Uruchom -> Msconfig -> Narzędzia -> Wyłącz kontrolę konta użytkownika -> Uruchom -> Zapisujemy -> Wychodzimy -> Resetujemy PC

Win7

Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika -> Na sam dół

Kurczę, póki co zabawa suwakiem, nic innego w tej kwestii nie wydumam. Dzisiaj już nie, ale jutro napiszę do EA w tej sprawie.

Opublikowano

@UP

Tego wgl nie da sie zainstalowac.

Co do BF3 Wyskakuje mi dokladnie taki blad:

System Windows uniemozliwil aplikacji utworzenie folderu do zapisania pobieranych plikow. Aby rozpaczac pobieranie gry, zaakceptuj monit UAC.

Jakie kurwa wgl pobieranie?? -.- Jak ja chce bfa zainstalowac normalnie z plytki, a nie sciagac..

HAHAHAHA! Nawet na live chat te debile jebane nie daly rady mi pomoc!!!! ZNA KTOS JAKIES ROZWIAZANIE!!!??

Opublikowano

Jak dla mnie coś jest zrypane z uprawnieniami. Na nowo założonym koncie z przyznanym administratorem dalej nie działa ? Trzeba iść w kierunku ominięcia tego niżeli naprawienia. Support jedynie napisał, że wina leży po stronie gracza...

Opublikowano

Jak dla mnie coś jest zrypane z uprawnieniami. Na nowo założonym koncie z przyznanym administratorem dalej nie działa ? Trzeba iść w kierunku ominięcia tego niżeli naprawienia. Support jedynie napisał, że wina leży po stronie gracza...

Zalozylem nowe przyznalem prawa i nic. Na nowym koncie rowniez majstrowalem z tym paskiem od UAC na wszystkich poziomach probowalem odpalic i nadal lipa. Ja rozmawialem dzisiaj na live chat i nie powiedzieli mi ze wina lezy po mojej stronie, jedyne co mi poradzil typ to zabawa suwakiem. Jeszcze kazal dzwonic na polski support ale tej opcji wolalbym nie probowac(slyszalem ze ciezko sie dodzwonic kaza czekac itp. a kasa ciagle leci)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj !

Miałem ten sam wręcz identyczny problem postępowałem tak jak ty suwaki itd.itp. w końcu wpadłem na pomysł ,żeby zainstalować system od początku formatowałem tylko ten dysk na którym jest system (re-bot systemu).

Po zainstalowaniu od nowa windows'a od razu ruszyło tylko pamiętaj jeszcze raz suwak na dół przesuń po rebocie !

Mi to pomogło

pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...