Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter x Hunter (2011)

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HunterXHunter.png

Jedna z najsławniejszych mang i serii anime Hunter x Hunter, będąca wciąż w top 10 najlepiej sprzedających się serii na świecie (mimo, ze manga zakończyła się już kilka lat temu) doczekała się swojej odświeżonej wersji. Bardzo dobrze stworzone walki, dobra kreska i wciąż genialna fabuła, która już wyprzedza wydarzenia z pierwszej wersji anime. Polecam wszelkim fanom shounenów, według mnie genialne :)

Rodzaj produkcji: Seria TV
Rok wydania: 2011
Ilość odcinków: Wciąż nadawane 60+
Stan: Emitowany
Do obejrzenia na :

http://www.animezone.pl/odcinki-online_hunter-x-hunter-2011

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Jakieś małe nakreślenie fabuły/gatunku?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Taki światek z widoku małego chłopca, wiadomo - moc przyjaźni, nie zabijajmy, do tego "czas na trening" :)

Dla mnie anime jest świetne, mimo że HxH [2011] skończyłem po 31 odcinkach (tyle wtedy było wyemitowanych), to bez problemu oglądnąłem to starsze wraz z OVA'kami, na dodatek doczytałem mangę po angielsku do 266 chaptera, niestety przewala się tam za dużo informacji i z chaptera na chapter coraz trudniej było mi to wszystko ogarnąć, więc przestałem:-) Polecam każdemu kto lubi takie klimaty jak chociażby Shaman King

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebiste anime ale ma minusa brak 2 sezonu

Po odnalezieniu ojca Gona

powinni kontynuować chociaż mange i nawet po angielsku bym sobie sam tłumaczył bo to najlepsze anime jakie widziałem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pamietam obejrzalem 70 odcinkow w tydzien. Cos malo takich dobrych anime ostatnio.

; )

Opublikowano

Powiem wam, że ten tasiemiec w mojej opinii jest lepszy od Fairy Tail. Polecam, choć w kilku aspektach może przypominać Naruto.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat zamilkł i mam wrażenie, że nudzicie się w podobnym stopniu co ja przy tym anime. Kilka akcji/walk, które się odbywają na bieżąco są bardzo dobre. Niestety znajdą się też na tyle nieciekawe.. po prostu psują cały potencjał pierwszych odcinków.

; )

Opublikowano

dla mnie to anime to flaki z  olejem od pierwszego ep-a ( wytrzymałem tylko kilka ) a jestem wielkim fanem anime shounen /akcja /sztuki walki i  rozpier***

Jest to chyba spowodowane młodymi bohaterami :D

rmoiyq.png

Opublikowano

dla mnie to anime to flaki z  olejem od pierwszego ep-a ( wytrzymałem tylko kilka ) a jestem wielkim fanem anime shounen /akcja /sztuki walki i  rozpier***

W większości przypadków anime są młode postacie, o to właściwie chodzi japońcom :). Tutaj są dwie Gon i Killua, z czasem nie będzie tak młodych bohaterów.

; )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem wam, że ten tasiemiec w mojej opinii jest lepszy od Fairy Tail. Polecam, choć w kilku aspektach może przypominać Naruto.

Ten shounen to całkowity inny poziom, chyba najlepszy z tasiemców

Nie dziwię się widząc jakże przehajpowany tytuł w avatarze

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...