Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]24h key

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 24 H key. Zamierzam go użyć do jedniodniowego cheatowania. Czy dostane bana na główne konto, jeśli będę używał tylko przez te 24h jednego konta(tego na 24h), i później usune wszelkie pozostałości po hacku?

Jakiego hacka używać i jakich opcji. Zależy mi na ESP graczy i itemów tylko, a może i itemów by wystarczyło, chce zgarnąć kilka snajperek (jak długo gram i zabijam nie trafiła mi się jeszcze ani jedna sniperka :( ). Może jeszcze zależało by mi na aimbocie, ale to nie konieczne, potrafie zabijać. Jest wiele hacków, który polecicie?

Opublikowano

Jeśli dostaniesz bana na kluczu 24h to nie dostaniesz na głównym.

Co do hacka to nie wiem, ja nie używam więc nie znam się. No ale ponoć nie opłaca się brać darmowych.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

tylko jak wyskoczy okienko z wysłaniem raportu nie wysyłaj go bo od razu ban poleci

ps. je... cziterów

Opublikowano

To won z forum ;p

Nie no. A po jakim czasie używania hacka dostaje sie bana? I jak co się zrobi? Np. Jak kogoś sie zabije z aimem z pół kilometra to za ile sie bana dsotanie?

Opublikowano

Zależy czy ten ktoś kogo zabiłeś Cię zreportuje, dalej to już się potoczy, że przy dalszym używaniu zostaniesz wykryty :P

N3aQbHb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...