Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dziala addmefast?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Szperałem na google jak nabijać sobie wyświetlenia na yt i znalazlem nazwe addmefast. Podobno jest to bot który nabija i dziala a nie tak jak te inne. Wiecie może skąd go ściągnąć i jak to dziala i o co w ogóle chodzi... Może ktoś z niego kożystał? Lub polecacie inne dzialające boty.

Opublikowano

Każdy bot działa na zasadzie proxy i wchodzenia. Dobre proxy i nabijasz sobie wyświetlenia. Jak masz konta (kilkanaście bądź kilkadziesiąt a nawet kilkaset) to możesz nabijać subskrypcje, łapki.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Tylko, że nadal to są martwe subskrypcje czy wyświetlenia, które tak czy siak zostaną wyłapane przez YouTube i będą usunięte, kiedy licznik za szybko przekroczy 301 oglądnięć danego filmu. Patrząc na to, że musisz zapłacić za abonament to się nie opłaca względem tego ile dostaniesz za reklamy przy filmikach. ;-) Kolejna aplikacja na naciąganie ludzi myślących, że tym coś zdziałają na YT. Jedyny sposób na sukces i wiele wyświetleń to bycie sobą oraz posiadanie 'tego czegoś.'

Opublikowano

A może zacznij wstawiać coś ciekawego na YouTube ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Siemanko :)

Szperałem na google jak nabijać sobie wyświetlenia na yt i znalazlem nazwe addmefast. Podobno jest to bot który nabija i dziala a nie tak jak te inne. Wiecie może skąd go ściągnąć i jak to dziala i o co w ogóle chodzi... Może ktoś z niego kożystał? Lub polecacie inne dzialające boty.

Jeszcze nabijacza subów sobie pobierz....

Opublikowano

Jeszcze nabijacza subów sobie pobierz....

Nie chce martwych subów :)

Znam stronke przez ktora w 1 dzien nabije okolo 500 subow nawet ale po co mi to??

Ja chce miec aktywnych znajomych :)

@topic

Chcę

tylko sobie troche dobić wyswietlen bo jesli ktoś patrzy ze np. ja mam

100 wyswietlen to nie jest na 100% przekonany do wejscia w filmik a jak

jest pare tysięcy to wtedy na 90% ma pewność, że filmik jest od

zaufanego autora, ktory się cieszy rzeszą widzów. :)

A może zacznij wstawiać coś ciekawego na YouTube ?

Czyli co? Myślę teraz o poradnikach typu:

-Jak usunąć szumy z nagrania audio

-Jak zrobić rozsypujący się napis w cinema 4d (thrausi)

-Jak przyspieszyc renderowanie filmiku i przesylanie go na youtube.

To takie pomysły wstępne :) Myślałem nazwać tą serie: "Poradniki Gamekiller'owca". Ale nie jestem w 100% przekonany do tej nazwy:)

A co do odpowiedzi Ruudi'ego to co masz na myśli, że mam wstawić coś ciekawego?

Opublikowano

Wstawiając coś ciekawego będziesz miał sam z siebie dużo wyświetleń, więc nabijacz nie będzie Ci potrzebny.

Logika.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...