Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Denerwujący problem.

pikusianypl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oczywiście o lagi, takie lagi, że mięli internet na chwilę wyłączyć. Cały czas gdy gram np. rankeda w lol'u, to złapię takiego krótkiego laga który może potrwać z 5 sek. Tylko w tej grze. Gdy gram w inne online to nie ma żadnego problemu. Podobno jest coś z Pandoboosterem, więc go usunąłem i dalej są. Przeinstalowywałem lol'a, ale również nic nie dało. Komputera nie mam zaśmieconego, Wirusy usuwałem. W tym jest problem. Jeżeli wiecie o co chodzi, będę wam bardzo wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Mam podobnie. Jest to bardzo irytujące. Np. gram sobie, ok, ping 36, walczę 1v1 i nagle lag... 1... 2... 3... 4... Próba odnowienia połączenia 1... 2... 3... 4...

Ci co się z tym nie spotkali, nie wiedzą jakie to potrafi być denerwujące.

PMB usunąłem jak coś, dodam że mam tak prawie w każdej grze (najczęściej tylko jeden raz na grę).

Co może być tego przyczyną?

Game Over

Opublikowano

Repair plików. To mogą być problemy po nowym patchu, także trzeba by czekać na nowego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Spróbuj po aktualizować WSZYSTKO czyli te adobe air, windows update, direct itp Ja to po aktualizowałem i nie mam już problemów z siecią (zostawiam lola włączonego na 1h i nie ma żadnego komunikatu że przerwane połączenie internetowe itp. Po prostu klikam play i gram :P) Jeśli to nie pomoże to może zadzwonić do tej bazy twojego internetu.

Opublikowano

Zrobiłem to. Nie ma po co dzwonić do bazy internetu, bo to sie tylko dzieje wtedy, gdy gram w lola. Nic nie dało, nadal LAGI!

Trzeba Ich opierdolić a nie pytac sie czy coś zrobią .
Opublikowano

Też to mam i dość często, kiedy lece na przeciwnika z pól hp, nagle lag... i po 5 sekundach ded -.- Czasami tak wkur**ia... A masz internet bezprzewodowy czy stacjonarny?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...